DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

SULUOVA’DA MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI.

SULUOVA’DA MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI.
REKLAM ALANI
24.10.2023
120
A+
A-

SULUOVA’DA MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI.

–Suluova’da yapılan “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla kutlama töreni gerçekleştirildi.

İlçemiz Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende köy ve mahalle Muhtarları adına Muhtarlar Dernek Başkanı Vedat Kurt tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Tüm muhtarların gününü kutlayan Muhtarlar Dernek Başkanı Vedat Kurt, Aziz Milletimizi ve Devletimizi temsil eden muhtarların halktan aldıkları destek ile köy ve mahalleler ve de halka yönelik yürütülen yerel ve genel hizmetlerin hızlı ve etkin şekilde ulaştırılmasına ayrıca halkın sözcüsü olarak ta halkın talep ve beklentilerini tüm mülki amirlere ve ilgili yetkililere iletilmesine bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada büyük bir hassasiyetle devam edeceklerini belirtti.

Muhtarların yerel yönetimlerin temel taşı olduğunu, kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü görevi üstlendiğini ifade eden Dernek Başkanı Vedat Kurt, “bu kurumun önemini ulu önder Atatürk şu sözleri ile önemini özel olarak vurgulamıştır. ‘Muhtarlar demokrasinin temel taşıdır’ diğer özel günler gibi muhtarlarında böyle bir günleri olmasını sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum. 19 Ekim gününü muhtarlara armağan eden devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. Muhtar vatandaşın kendisine en yakın gördüğü kamu görevlisi, kimi zaman arkadaşı, bazı zamanlarda ise kimselerle paylaşamadığı sırlarını paylaştığı sırdaşı ve herkesin emin olduğu kişidir” dedi.

Daha sonra Muhtarlar Dernek Başkanı Vedat Kurt ile köy ve mahalle muhtarları çeşitli ziyaretlerde bulundular.

Kaynak :Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.