SULUOVALI BİLEK GÜREŞÇİ KIZIMIZ ŞÜHEDA HANCER TÜRKİYE 3. OLDU


SULUOVALI BİLEK GÜREŞÇİ KIZIMIZ ŞÜHEDA HANCER TÜRKİYE 3. OLDU
-Suluovalı Öncü Spor Kulübü sporcusu Şüheda Hancer, katıldığı Bilek Güreşi Şampiyonasında üstün bir performans göstererek sağ ve sol kolda Türkiye 3.’lüğü başarısını elde ederek çifte sevinç yaşattı.
Bundan önce de kilosunda hem sağ kolda hem de sol kolda Türkiye 1.’liği dereceleri bulunan Suluova Öncü Spor Kulübü sporcusu Şüheda Hancer, Türkiye Vücut Geliştirme ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından 7-12 Nisan tarihlerinde Kayseri’de düzenlenen Milli Takım seçmeleri Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası’nda sağ ve sol kolda Türkiye 3.sü oldu.
Aynı zamanda Suluova Şehit Metehan Atmaca Anadolu Lisesi öğrencisi olan Şüheda Hancer, 19-20 Nisan 2025 tarihlerinde Manisa’da yapılacak olan Okul Sporları Gençler B Kategorisi 45 kiloda Türkiye Birinciliği için mücadele edecek.
Kızlar kategorisinde ilçemize ilk madalya ve şampiyonlukları kazandırarak gururumuz olmaya devam eden başarılı sporcumuz Şüheda Hançer, hedefinin önümüzdeki dönemlerde başarılarını yenileyerek Milli Takım formasını giymek olduğunu belirtti.
Başta sporcumuz, ailesi ve öğretmenleri olmak üzere bu başarılarında emeği geçen herkesi tebrik eder, şampiyon kızımızın başarılarının devamını dileriz.
Kaynak :Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan