DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Suluovalı işadamları depremzedelere 1 Kamyon yardım gönderdi.

Suluovalı işadamları depremzedelere 1 Kamyon yardım gönderdi.
REKLAM ALANI
21.02.2020
905
A+
A-

Suluovalı işadamları depremzedelere 1 Kamyon yardım gönderdi.

–Suluova Ticaret ve Sanayi Odası ile üyeleri, Elazığ’da ki depremzedelere 835 yorgan, 60 çift bottan oluşan 1 kamyon yardım malzemesi gönderdi.

15 Temmuz Demokrasi Meydanında yapılan yolcu etme programda açıklamalarda bulunan Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, tüm ülke insanının el ele vererek depremzedelerin yarasını sarmak için gayret gösterdiğini, Suluova halkının da üzerine düşeni yerine getirdiğini belirtti.

Daha öncede ilçeden 1 tır depremzedelere yardım gönderdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Fatih Üçok ise, deprem ve doğal afetlerin hayatın bir gerçeği olduğunu ve her an hazırlıklı olunması gerektiğini, bu gibi acı olayların toplumların birleşmesi ve dayanışmasına vesile olduğunu, Suluova halkının da her kesimiyle ülke ve dünyanın her bölgesindeki acıya duyarlı olduğunu ve üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını söyledi.

Kampanyaya destek veren iş adamları ve oda üyelerine teşekkür eden TSO Başkanı Turgut Aksu ise, tüm ülke olarak acıyı yüreklerinde hissettiklerini, depremzedelerin bu acılarına ortak olmak için işadamları olarak seferber olduklarını, bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda, yorgan ve çocuk ayakkabısından oluşan 1 kamyon insani yardım malzemelerinin tedarik edilerek depremzedelere ulaştırılıp acılarını paylaşmaya ve destek olmaya çalıştıklarını, Türk Milleti’nin yaşanan bu elim olaya karşı ortaya koyduğu duyarlılığının yine örnek olduğunu, ülke olarak bu felaketin yaralarını birlik, beraberlik, dayanışma içinde en kısa sürede saracaklarını belirtip deprem neticesinde yaşamını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Süleyman Çoban’ın duaları eşliğinde 1 kamyon yardım malzemesi Elazığ bölgesindeki depremzedelere ulaştırılmak üzere uğurlandı.

Kaynak: AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.