DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Taşovalılar Derneğinden Valiye Plaket.

Taşovalılar Derneğinden Valiye Plaket.
REKLAM ALANI
20.02.2017
1.408
A+
A-

Taşovalılar Derneğinden Valiye Plaket.

-Suluova Taşovalılar Derneği, Amasya Valimiz Salih Işık’a teşekkür plaketi takdim etti.

Dernek Başkan Vekili Metin Apaydın ile yönetim kurulu üyeleri Naci Öztürk, İbrahim Pasun ve Yusuf Enginer’den oluşan heyet Amasya Valimiz Salih Işık’ı makamında ziyaret etti.

21 Ocak 2017 tarihinde Suluova’da düzenledikleri Geleneksel 5. Kaz Tiridi programına teşrif eden Valimiz Salih Işık’a teşekkür eden Dernek Başkan Vekili Metin Apaydın; “teşrifleri ile onur duyduğumuz sayın valimiz bizleri sevindirmiştir. Her yıl düzenli olarak yaptığımız bu organizasyonumuzda amacımız temsil ettiğimiz toplumumuzun ve bölgemizin birlik ve beraberliğidir. Biz dernekler toplumları ayrıştırma değil birleştirme ve kaynaştırma rolü üstlenmiş bulunmaktayız. Bu doğrultuda da bölgemizde üzerimize düşen sorumluluğu her daim yerine getirdik ve getirmeye de devam edeceğiz. Sayın Valimize ve teşrif eden tüm yetkililerimiz ile halkımıza teşekkürü borç biliriz” dedi.

Ziyarette Dernek üyelerine nezaketlerinden dolayı teşekkür eden Valimiz Salih Işık, sosyal ve kültürel anlamda birçok etkinlik düzenleyerek vatandaşlarımızı güzel organizasyonlarda bir araya getiren Suluova Taşovalılar Kültür Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği başkan ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Valimiz Salih Işık’a teşekkür plaketi takdim eden dernek mensupları daha sonra çeşitli konularda sohbetlerde ve fikir alış verişinde bulundular.

Dernek mensupları daha sonra Amasya Taşovalılar Derneği Başkanı İbrahim Kurt’u ziyaret ederek kaz tiridi etkinliğine katılım ve katkıları nedeniyle teşekkür plaket verdi.

Kaynak: AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.