DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Tıp Fakültesini Kazanan Belediyesporlu Futbolcu Rol Model Oldu.

Tıp Fakültesini Kazanan Belediyesporlu Futbolcu Rol Model Oldu.
REKLAM ALANI
08.09.2018
1.393
A+
A-

Tıp Fakültesini Kazanan Belediyesporlu Futbolcu Rol Model Oldu.

-TIP Fakültesini kazanan Suluova Belediyespor futbolcusu Berkay Üçok, takım arkadaşlarına ve öğrencilere rol model oldu.

Suluova Belediyespor U-19 ve A Takımlarında forma giyen Berkay Üçok, girdiği Üniversite sınavında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanma başarısı gösterdi.

Belediyespor Kulüp binasında yapılan programda başarılı sporcuları Berkay Üçok’u tebrik eden Kulüp Başkanı Mustafa Çolak, Üniversite sınavına giren 2 milyon öğrenci arasında ilk 3 bine girmeyi başararak Tıp Fakültesini kazanan sporcularının başarısı ile gurur duyduklarını söyledi.

2016 Yılında kurdukları kulüp faaliyetlerine başlarken bünyelerinde ki tüm sporculardan eğitim hayatlarında da başarı sözü aldıklarını, ayrıca spor yaparken derslerini aksatan kulüpteki öğrencilerin ise kulüpten ilişiklerini kestikleri hatırlatan Başkan Mustafa Çolak, “Bizim hedefimiz sağlıklı ve nitelikli insan ve sporcudur. Bu yolda önemli bir adım atan Berkay kardeşimizi tebrik ediyorum. Aynı zamanda ailesi ile hocalarını ve takım arkadaşları da tebrik ediyorum. Üniversite sınavına giren 2 milyon öğrenci arasında ilk 3 bine girmeyi başaran Berkay kardeşimiz bu başarısı ile tüm sporcularımıza ve gençlerimize rol model olmuştur. Kendisi, Suluova Belediyespor forması altında başarılı bir spor hayatı ortaya koymakla birlikte aynı zamanda da eğitim hayatında ki azim ve çalışkanlığı ile her öğrencinin ve velinin hayal ettiği üniversite bölümlerden birini kazanmakla oldukça önemli bir başarı örneği gösterdi. Berkay kardeşimiz, azim ve disiplinli çalışmasının karşılığını hakkıyla aldı. Ayrıca, spor ile eğitimin aynı anda yapılabileceğini hepimize göstermiş oldu. Yeter ki inanın ve bu uğurda disiplinli gayret gösterin, elinizden hiçbir şey kurtulmaz. Tüm sporcu kardeşlerimizi de bu özveriyi bekliyorum. Bizlere ve sporcularımıza bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Fatih Üçok’a da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Başarısının altında ki sırrının azim ve kararlılık olduğunu ifade eden Berkay Üçok ise, “disiplinli ve kararlı çalıştıktan sonra başarılmayacak hiçbir şey yok. Yeter ki inanın ve çalışın. Spor yapmak asla eğitime engel değildir. Ben her ikisinde de başarılı olduğumu düşünüyorum. Umarım tüm arkadaşlarımda bu şekilde hem spor yapıp hem de eğitim hayatlarına gerektiği gibi özen gösterip çalışarak başarılı bir şekilde devam eder. Tüm arkadaşlarım, hocalarım ve kulüp yöneticilerimize destek ve katkıları için teşekkür ediyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin” diye kaydetti.

Kulüp Başkanı Mustafa Çolak, daha sonra örnek bir başarıya imza atan sporcuları Berkay Üçok’a hediye takdim ederek bundan sonra ki hayatında başarılar diledi.

Daha sonra, Kulüp Başkanı Mustafa Çolak, Koordinatör Naci Öztürk, Antrenör Serdar Karaca ve takım arkadaşları başarılı sporcu ve öğrenci Berkay Üçok’u uğurladılar.

Kaynak: AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.