DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Vizyon Suluova Projesi Eğitimde Sinerji Oluşturuyor.

Vizyon Suluova Projesi Eğitimde Sinerji Oluşturuyor.
REKLAM ALANI
04.12.2019
855
A+
A-

Vizyon Suluova Projesi Eğitimde Sinerji Oluşturuyor.

-Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu beraberindeki Şube Müdürü Uğur Başgül ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Ekip Üyesi Çelebi Ergen ile birlikte Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek “Vizyon Suluova Projesi” hakkında brifing aldı.

Ziyaret dolayısıyla Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu’na teşekkür ederek bilgiler veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Milli Eğitim Bakanlığının eğitimde ilerlemenin yol haritası olarak açıkladığı “Vizyon 2023 Belgesi” doğrultusunda hazırladığı “Vizyon Suluova” Projesini 1 Kasım 2019 tarihinde yapılan Proje Tanıtım Toplantısı ile başlattıklarını söyledi.

Projenin başlatılmasının devamında ilçedeki okulların etkinliklerini, projelerini, çalışmalarını Vizyon Suluova Projesi için hazırlanan www.vizyonsuluova.com adlı internet sitesine yüklediklerini ifade eden Ahmet Davu, Kasım ayı içerisinde okullarımızın Akademik ve Bilimsel Gelişim Çalışmaları, İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi ve Yönetimi, Sosyal, Kültürel ve Sportif Gelişim Çalışmaları ile Kurumsal Kapasitenin Güçlendirilmesi çalışmalarına ait toplam 934 adet etkinliğin İlçe Proje Yürütme Komisyonunca onaylandığını belirtti.

Bu etkinlikler arasında yüzlerce fidan dikilmesinden can dostlarımız sokak hayvanlarına, veli ziyaretlerinden öğrencilerin sinema ile buluşturulmasına, öğrenci ve velilere yönelik seminer çalışmalarından kariyer günlerine kadar birçok etkinliğin proje kapsamında gerçekleştirildiğini anlatan Ahmet Davu, Doç.Dr. İlker Kösterelioğlu’na projeye ilk günden itibaren gösterdikleri ilgi, destek ve katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Vizyon Suluova Projesi ile ilgili Kasım ayında yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan ve değerlendirmelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu ise Vizyon Suluova Projesinin okullarda bir sinerji ve hareketlilik oluşturmasından ve birbirinden değerli etkinlik ve çalışmaların ortaya çıkmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek; İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu ve İlçe Proje Yürütme Komisyonuna çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak : AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.