DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Yeni Devlet Hastanesi inşaatında sona yaklaşıldı.

Yeni Devlet Hastanesi inşaatında sona yaklaşıldı.
REKLAM ALANI
09.06.2017
1.545
A+
A-

Yeni Devlet Hastanesi inşaatında sona yaklaşıldı.

-Yapımı devam eden Yeni Suluova Devlet Hastanesinin kaba inşaatı tamamlandı.

Amasya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Faruk Tonga, Suluova Devlet Hastanesini ziyaret ederek, yeni hastane inşaatının son halini yerinde değerlendirmek ve yapılan planlamalar hakkında Hastane Yönetiminden detaylı bilgi aldı.

Başhekim Op Dr. Mehmet Turgay Türkmen, Başhekim Yardımcısı Dr. Gülay Yetkin ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sinan Yağlıoğlu eşlik etti.

15 Bin m² arsa alanı ve 16 bin 173 m² kapalı alana sahip, 96 yataklı olarak hizmete girecek Suluova Devlet Hastanesinde 20 poliklinik odası, 6 diş ünitesi, 5 yataklı diyaliz ünitesi, yeni doğan ve yetişkin yoğun bakım servisleri, 3 Ameliyathane ve ayrıca 80 kişilik konferans salonunu bulunduğunu ifade eden Hastane Başhekimi Op Dr. Mehmet Turgay Türkmen: “Hastanemizin ihtiyacı olan tüm tıbbi cihazlarını da tamamlayarak inşallah yakın zamanda halkımıza daha kaliteli hizmet sunmanın mutluluğunu yaşayacağız. 
Halkımıza ilçemiz sınırlarında ihtiyaç duydukları sağlık hizmetini vermek için tüm çalışmalarımızda bizleri destekleyen; Milletvekillerimiz Haluk İpek ve Prof. Dr. Naci Bostancıya, Belediye Başkanı Fatih Üçok’a, AK Parti Suluova İlçe Başkanı Muhammed Biçer’e, İl Sağlık Müdürlüğümüze ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Genel Sekreter Op. Dr. Tonga ise yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar Bakanlığımız hedefleri doğrultusunda; ilçe hastanelerimizde ulaşılabilir sağlık hizmeti sayısını ve kalitesini arttırmak oldu. Bu anlamda yeni yapılan Suluova Devlet Hastanemizin nitelikli sağlık hizmet sunumu noktasında Suluova’mızın ihtiyacını karşılayarak, ilçeyi sağlık konusunda önemli bir konuma getireceği kanaatindeyiz. Hastanemizin yapılmasında emeği geçen Başta Sağlık Bakanlığımız olmak üzere TKHK Başkanlığına, Belediye Başkanlarımıza, milletvekillerimize ve herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Kaynak : AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.