DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

YENİ İÇME SUYU İSALE HATTINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

YENİ İÇME SUYU İSALE HATTINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
REKLAM ALANI
15.10.2021
638
A+
A-

YENİ İÇME SUYU İSALE HATTINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
-Suluova Belediyesi tarafından şehrimizin içme suyu potansiyelini arttırmak, talepleri karşılayabilmek ve geleceğe yatırım olması amacıyla Havza Eymir bölgesinde başlattığı İçme Suyu İsale Hattı Proje çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek takip eden Başkan Fatih Üçok, İller Bankası’nın 22 milyon 559 bin 325 TL’lik finansmanı ile başlanan Havza Eymir İçme Suyu İsale Hattı’nın yenileme çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü kaydetti.

Yeni içme Suyu kaynaklarını şehrimize ulaştırmak üzere yoğun ve zor bir çalışma içinde olduklarını ve en kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Başkan Üçok, “Artan kuraklık ile birlikte Suluova’nın en önemli problemlerinden biri olan içme suyu sorununa kalıcı çözüm oluşturmak konusunda çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Ladik Köseoğlu /Kirazpınar /Uluçal bölgesindeki su kaynaklarımızı şehrimize ulaştırmak amacıyla özverili bir çalışma içindeyiz.” Dedi.

Zorlu arazi şartlarına rağmen aksatmadan çalışmaların yürütüldüğünü ve boru döşemelerinde başladığını belirten Başkan Üçok, “Bir tarafta Sarp geçit vermeyen kayalıklar üzerinde yolları açarken, bir diğer tarafta ekibimizle isale hattına boruları döşüyoruz. Fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere nasıl bir arazi koşullarında çalıştığımızı görüyorsunuz Cenabı Allah çalışanlarımıza kaza bela vermesin.”

Kaynak:Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.