DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Zennunlar A.Ş. Suluova Premier Lig 2022 Hasan ÇOLAK Sezonunda 12. Hafta maçları tamamlandı.

Zennunlar A.Ş. Suluova Premier Lig 2022 Hasan ÇOLAK Sezonunda 12. Hafta maçları tamamlandı.
REKLAM ALANI
13.09.2022
340
A+
A-

Zennunlar A.Ş. Suluova Premier Lig 2022 Hasan ÇOLAK Sezonunda 12. Hafta maçları tamamlandı.

– Haftanın açılış maçında Kapancı FK nin bay geçmesiyle zirveyle arasındaki puan farkını kapatmak isteyen Deveci Gençlik FK, Red Bull Suluova karşısında 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. 3-0.

Ikinci maçta ligin en genç ekibi olarak dikkatleri üzerine çeken Ilkadim Kırtasiye Kristal Palas , ligin en tecrübeli ekibi Yaş 51 Spor ile karşılaştı. Kristal Palas sahadan galip ayrılan taraf oldu. 5-1.

Günün bir diğer maçında Esnaflar SK, geçtiğimiz hafta ligdeki ilk 3 puanını alan ve toparlanmış bir görüntü sergileyen Birmingham Idman Yurdu ile karşılaştı. Birmingham Idman Yurdu net pozisyonlar yakalamasına rağmen golü bulamadı. Teknik Elektrik Esnaflar SK ise bulduğu az sayıda pozisyonu golle sonuclandirinca sahadan 2-1 galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Günün son maçı ise keyifli bir mücadeleye sahne oldu. Iki genç ekip Akfa Tarım Kolay Rangers ile Demirler Vinç Spartak Suluova yi karşı karşıya getiren mac hol duellosuna sahne oldu. Gol düellosunda kazanan 3-2 lik skorla Demirler Vinç Spartak Suluova oldu.

Haftanın ikinci gününün açılış maçında ise iki düşüş trendinde olan takım Berrak Mobilya Suluova Saint Germain ile Los Brothers karşılaştı. Ilk yarısı başa baş bir mücadeleye sahne olan maçın ikinci yarısında Los Brothers Salih ve Doğukan in ayağından bulduğu gollerle sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. 7-4.

Günün ikinci maçında ise Demirelli Muhendislik Okçular FK ile Akdağ City karşılaştı. Maçın ilk dakikalarından itibaren maçı üstün götüren sahadan net bir skorla galip ayrılmasını bildi. 7-1.

Bir diğer maçta, kazananın liderlik koltuguna oturacağı mücadelede Salucuspor ile Haddini Bilbao karşı karşıya geldi. Sezonun en güzel mücadelelerinden birine sahne olan maçta futbol adına her şey yaşandı. Taraflar karşılıklı gollerle sahadan 3-3 luk beraberlikle ayrıldı.

Günün ve haftanın son maçında Çetinkaya FK ile Bayırlı City karşılaştı. Bastan sona kora kor bir mücadeleye sahne olan maçta bulduğu son dakika golüyle gülen taraf Bayırlı City oldu. 4-3.

Bu sonucun ardından Suluoba Premier Lig de 12. Hafta tamamlandı. Şu ana kadar 96 maçın oynandığını ve tamamlandığını belirten organizayson yetkilileri; ilçemiz gençleri arasında gerçek bir lig havasında bir organizasyon geçtiğini ve bu birlik beraberliğin, burada verilen örnek görüntülerin turnuvanın sonuna kadar devam etmesini temenni ettiklerini belirtti.

Kaynak: Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.