DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

AK Parti Suluova Teşkilatında Bayramlaşma.

AK Parti Suluova Teşkilatında Bayramlaşma.
REKLAM ALANI
08.09.2018
1.303
A+
A-

AK Parti Suluova Teşkilatında Bayramlaşma.

-AK Parti Suluova İlçe Teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi.

Programa katılan AK Parti Milletvekilleri Mustafa Levent Karahocağil ile Hasan Çilez, partililerle ve vatandaşlarla bayramlaşarak sorun ve taleplerini dinledi.

Parti binasında düzenlenen programda bir konuşma yapan Milletvekili Mustafa Levent Karahocağil, tüm İslam Aleminin bayramını kutladı.

Ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mustafa Levent Karahocağil, yaptığı konuşmasında şunları kaydetti: “bugün AK Partimize olan teveccüh en üst seviyede şükürler olsun. Bu teveccühü mutlaka önümüzdeki yerel seçimlere taşımamız lazım. Artık ekonomik bağımsızlığımızı da kazanmamız lazım. Bu yüzden artık tüketimden üretime geçmek zorundayız. Bunun içinde bir ve beraber olacağız. Ekonomik bağımsızlığımızı tam kazanmak için daha çok çalışıp gayret edeceğiz. Bugüne kadar birçok başarıyı sağlayan bu millet bunu da başaracak güçtedir” dedi.

Kurbanların Allah’a yaklaşmak için bir vesile olduğunu belirten Milletvekili Hasan Çilez ise, Dünyada en çok yardım yapan ülkenin Türkiye olduğunu, Bu yüzdende 17 yıldır ülkemize saldırılar olduğunu, bunların hepsini milli birlik ve beraberlikle savuşturacaklarını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu adaletsiz düzeni adil bir düzen olarak değiştireceklerini söyledi.

AK Partide siyaset sadece Allah’ın rızasını kazanmak ve büyük Türkiye yolunda koşmak olduğunu ifade eden Hasan Cilez, “Biz bu yolda yürüdüğümüz sürece ülkemizi ve bizi kimse durduramaz. Dünya genelinde 1945 yılından sonra dünya ticaretinde dolar hegemonyası oluştu ve bunun üzerine bir dünya inşa edildi. Bugüne kadar geldi ve adaletsiz bir şekilde bu politika halen uygulanıyor. İstedikleri kadar para basıyorlar. Bu bastıkları kağıt parçası da bizim buradaki emek ve alın terimizi rahatlıkla satın alabiliyor. Bu yüzden Cumhurbaşkanımızın ‘dünya 5’ten büyüktür’ çıkışı ile devamında yaptığı ‘dünya ticaretini herkes kendi parası ile yapsın’ açıklaması, arı kovanına çomak sokmaktı. Bu adaletsiz düzeni adil bir düzen olarak değiştirmekte katkısı inşallah Cumhurbaşkanımızın ömrüne sığacaktır. Suluova ilçemizin AK Partinin yaptığı hizmetlerde emeği büyüktür. Partimizde, Suluova’ya büyük hizmetler yaptı ve yapmaya devam ediyor. Sizlerinde desteği ile sorunları yerinde çözerek kalkınmayı da yerinden başlatacağız. Bir bayrak altında bin bayram yaşamayı Allah nasip etsin” diye konuştu.

Belediye Başkanı Fatih Üçok ile AK Parti İl Başkanı Mehmet Ünek, İlçe Başkanı Muhammed Biçer, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Sarı ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şakir Korkmazer’in de birer konuşma yaptığı programda Milletvekilleri Karahocağil ile Çilez, partililer ve vatandaşlarla bayramlaşarak sorunlarını dinleyip görüş alış verişinde bulundu.

Kaynak:AA-suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.