DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

AK Parti’nin Yeni Milletvekillerinden Suluova’ya Teşekkür Ziyareti.

AK Parti’nin Yeni Milletvekillerinden Suluova’ya Teşekkür Ziyareti.
REKLAM ALANI
28.06.2018
2.497
A+
A-

AK Parti’nin Yeni Milletvekillerinden Suluova’ya Teşekkür Ziyareti.

-24 Haziran seçimleri neticesinde AK Parti’den Milletvekili seçilen Amasya Milletvekilleri Suluova ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Orta Mahallede Şeker Cami karşısında ki parti binasında, ilçe teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelen yeni Milletvekilleri Mustafa Levent Karahocağil ile Hasan Çilez, destekleri dolayısıyla partililere ve ilçe halkına teşekkür etti.

Seçimlerde Suluova ilçesinin üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını belirten Milletvekili Mustafa Levent Karahocağil; “16 Yıldır AK Parti ile iktidardayız. Bu 16 yılda girdiğimiz her seçimi aldık. Birer birer eze, eze aldık. Hiç bir iç ve de dış güç, hiçbir şer güç sizlerin, bizlerin ve de Recep Tayyip Erdoğan’ın önünde duramadı. Bundan sonrada duramayacaktır. Bundan sonraki 5 yıllık çalışma programımız içerisinde hep sizlerle birlikte olacağız ve beraber çalışacağız. Kapımız ve gönlümüz size daima açıktır.”

Milletvekili Hasan Çilez ise, tüm ilçe teşkilatı ile halkına teşekkür ederek; “Tüm dünyada ki mazlumların hepsinin gözü Tayyip Erdoğan’da idi. Yani, Tayyip Erdoğan sadece bizim kıymetlimiz değil” dedi.

Hasan Çilez, konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Birileri düşmesini ‘tamam’ diyerek beklediler. Bizde dedik ki; ‘tamam hemen denmez. 24 Haziran akşamı olduğunda biz, ‘tamam’ diyeceğiz zaten dedik. İşte şimdi tamam diyoruz. Tamam oldu mu? Oldu elhamdülillah. Biz ‘tamam’ı ne zaman deriz. İşin gereğini yapınca deriz. Biz seferden mesulüz, sefer esnasında ‘tamam’ demeyiz, seferi yaparız, Rabbimde bize zaferi nasip eder, bizde şükür secdesini yapar ve ‘tamam’ deriz. Allah’a hamd olsun genel başkanımızı Devlet Başkanı yaptık. Bu noktada yine Suluovalı teşkilatlarımız ve halkımız gereğini yaptı. Hepinizden Allah razı olsun.”

Seçim sonunu ve sürecini gözden geçirerek eksik ve noksanları gidereceklerini, sorunları çözeceklerini, yola da daha güçlü ve kararlı devam edeceklerini ifade eden Hasan Çilez, “Tüm Amasyalı hemşerilierimizin yükü omzumuzda artık. Bu yükü yine beraber taşıyacağız ve gereğini yapacağız. Bu yükün altına ben teşkilatlarımla girerim. Benim teşkilatçı bir yapım vardır. Teşkilatların içinde büyüdüm ve yetiştim. Ben teşkilatına bağlı, teşkilatından referans alan, teşkilatıyla hareket eden bir vekil olurum. Başka şey bilmem. Onun için sizlerle çok uyumlu bu süreçte çalışacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Destekleri dolayısıyla Suluova teşkilatı ile vatandaşlara teşekkür eden AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek ise burada yaptığı konuşmasında; “Çok önemli bir süreçten geçtik ve neticede çok önemli bir başarı elde ettik. Tarihi bir başarıya hep birlikte imza attık. Amasya teşkilatları olarak, il genelinde alınan oy oranlarına bakıldığında çok başarılı olduk ve başarılı bir seçim geçirdik. AK Parti olarak biz 1 Kasım seçimlerinden bugün 24 Haziran seçimlerine baktığımızda Türkiye ortalamasında %7 civarında oy düşüşü yaşandı. Amasya il genelinde ise % 4 civarında oy düşüşü oldu. Yani Amasya’da Türkiye ortalamasından 3 puan daha az oy düşüşü oldu. Dolayısıyla Türkiye ortalamasından daha az bir düşüş olması bizim başarılı olduğumuzu gösterir. Biz bunu teşkilatlarımızın çalışmana bağlıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra, Milletvekilleri Mustafa Levent Karahocağil ile Hasan Çilez partililer ve vatandaşlarla sohbetler ederek sorunlarını dinledikten sonra ilçeden ayrıldılar.
Ziyarette ayrıca, Belediye Başkanı Fatih Üçok, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ünek, İlçe Başkanı Muhammed Biçer, Kadın Kolları Başkanı Hatice Sarı, Gençlik Kolları Başkanı Enes Şakir Korkmazer, il genel ve belediye emclis üyeleri ile partililer ve vatandaşlar yer aldı.

Kaynak: AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.