DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Başkan Fatih Üçok, Mazbatasını Alarak Görevine Başladı.

Başkan Fatih Üçok, Mazbatasını Alarak Görevine Başladı.
REKLAM ALANI
04.04.2019
1.068
A+
A-

Başkan Fatih Üçok, Mazbatasını Alarak Görevine Başladı.

-Yeniden seçilerek güven tazeleyip “yola devam” diyen Belediye Başkanı Fatih Üçok, mazbatasını alarak göreve başladı.

AK Partili ve MHP’li İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer ile birlikte İlçe Adliyesine gelen Belediye Başkanı Fatih Üçok, Suluova İlçe Seçim İşleri Müdürü Deniz Rabia Soydan’ın elinden mazbatasını ve yeni bir 5 yıllık dönem için yetkisini alarak göreve başladı.

İlçe Seçim İşleri Müdürü Deniz Rabia Soydan’a teşekkür eden Belediye Başkanı Fatih Üçok, Seçimlerin ilçemize hayırlı olmasını diledi, seçimlerde görev alan herkese ve sağduyulu ilçe halkı ile rakiplerine teşekkür etti.

Suluova ve halkına tekrar bir 5 yıl daha hizmet edecek olmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Fatih Üçok, Seçilen AK Partili ve MHP’li İl Genel Meclis Üyeleri ile Belediye Meclis Üyelerini de tebrik ederek, yeni 5 yıllık dönemde yine ortak ve istişare ile Suluova ve halkına hizmet etmeye devam edeceklerini, bu yolda tüm ilçe halkının dua ve desteği talep etti.

Başkan Üçok’u tebrik ederek mazbatasını takdim eden Suluova İlçe Seçim İşleri Müdürü Deniz Rabia Soydan ise, Suluova köy ve mahallelerinde gerçekleştirilen 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri boyunca sükunet ve metanetini koruyarak seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesine katkı sunan tüm ilçe halkı ile güvenlik güçlerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, İlçe Seçim İşleri Müdürü Deniz Rabia Soydan, seçilen Başkan Fatih Üçok ile AK Partili ve MHP’li İl Genel Meclis Üyeleri ile Belediye Meclis Üyelerini de tebrik ederek tek tek mazbatalarını takdim edip görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Fatih Üçok’ü ilk tebrik eden ise MHP Adayı YAŞAR tancı ile MHP İlçe Başkanı Hasan Işık, MHP Gençlik Kolları Başkanı Satılmış Erdem ve partililer oldu.

Daha sonra, Suluova’ya hizmet edecek Belediye Başkanı Fatih Üçok ile AK Partili ve MHP’li İl Genel Meclis Üyeleri ile Belediye Meclis Üyeleri günü anısına hatıra fotoğrafı çekindi.

Törene, AK Parti Amasya Milletvekili M. Levent Karahocagil, AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, AK Parti Suluova İlçe Başkanı Muhammed Biçer, MHP İlçe Başkanı Hasan Işık, MHP Adayı Yaşar Tancı, AK Parti Suluova İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Sarı, AK Parti Suluova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Şakir Korkmazer ile partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA-suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.