DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Başkan Fatih Üçok, “Vergiler Ülke Ekonomisinin Temel Taşıdır.”

Başkan Fatih Üçok, “Vergiler Ülke Ekonomisinin Temel Taşıdır.”
REKLAM ALANI
27.02.2017
1.275
A+
A-

Başkan Fatih Üçok, "Vergiler Ülke Ekonomisinin Temel Taşıdır."

-Suluova Vergi Dairesi Müdürü Yetiş Akyel ve çalışanları 28. Vergi Haftası kapsamında Belediye Başkanı Fatih Üçok ziyaret etti.

27 Şubat-5 Mart tarihleri arasında her yıl yapılan kutlamalar kapsamında Suluova Vergi Dairesi Müdürü Yetiş Akyel ve çalışanları Belediye Başkanı Fatih Üçok’u makamında ziyaret ederek çiçek takdim edip çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Vergi dairesi çalışanlarının haftasını kutlayarak ziyaret ve çiçek için teşekkür eden Başkan Fatih Üçok, her mükellefin vergisini zamanında vermesinin bir vatandaşlık görevi olduğunu belirtti.

Vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğunu vurgulayarak, Ülkelerin gelişip kalkınması için vergi gelirlerinin çok önemli paya sahip odluğunu ifade eden Başkan Fatih Üçok, yaptığı açıklamasında şunları kaydetti: “kamusal alanda yapılan hizmetlerinin daha fazla, etkili ve sürdürülebilir olması, gelecek nesillere de daha modern ve güzel bir ülke bırakmak için vergilerin düzenli ödenmesi gerekir. Biz bu konuda üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz. Devletimizin en önemli gelir kaynaklarından birisi de vergilerdir. Güçlü Türkiye için vergilerimizi zamanında ödemeliyiz. Vergi ekonomik büyümeyi gerçekleştiren istihdamı ve sanayileşmeyi teşvik eden önemli bir mekanizmadır. Milletimizin refahının artırılması, kayıt dışı ekonominin kayıt altına alınması ve verginin tabana yayılması ile mümkün olacaktır. Toplumu oluşturan tüm bireyler, kamu ve sivil toplum kuruluşlarıyla hep birlikte devletimizi kalkındırmak için çalışmalıyız. Bu devlet hepimizin, devletimizi el birliği ile kalkındırmalıyız" diye konuştu.

Vergi Dairesi Müdürü Yetiş Akyel ise, verginin, kamu hizmetlerini karşılamak amacıyla, kişilerden ve kuruluşlardan kanun yoluyla toplanan paralar olduğunu belirterek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Suluova Vergi Dairesi Müdürlüğü mükelleflerinin vergisel ödev ve sorumluluklarının bilincinde hareket ederek adlarına doğan vergilerini tam ve zamanında tahakkuk ettirerek ödemelerinin Suluova’ya yapılacak yatırım ve harcamalarda çok büyük önem arz ettiğini söyleyen Vergi Dairesi Müdürü Yetiş Akyel; Bu vesileyle 28 incisini 27 Şubat-5 Mart 2017 tarihleri arasında kutlamakta olduğumuz Vergi Haftasının başta mükelleflerimiz olmak üzere, vergi dairesi çalışanlarına, meslek mensuplarına, milletimize, devletimize hayırlı olasını Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.

Vergi Dairesi Müdürü Yetiş Akyel, mükelleflerin gönüllü vergi ödeme alışkanlıklarının artırılması için Vergi Haftası’nın her yıl olduğu gibi bu yılda çeşitli etkinliklerle kutlanacağını, etkinlikler kapsamında geleceğin teminatı çocuklar başta olmak üzere halkın vergi konusunda bilinçlendirmeye yönelik faaliyetlerinde yer alacağını, Hafta kapsamında kan bağış kampanyası düzenleneceğini ve çeşitli ziyaretler yapacaklarını aktardı.

Ziyaret, sohbet ve görüş alış verişi ile son buldu.

Kaynak: AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.