DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Hayatlarını Kaybeden Öğretmenler İçin Mevlid Programı Düzenlendi.

Hayatlarını Kaybeden Öğretmenler İçin Mevlid Programı Düzenlendi.
REKLAM ALANI
23.11.2018
824
A+
A-

Hayatlarını Kaybeden Öğretmenler İçin Mevlid Programı Düzenlendi.

-Suluova’da, şehit olan ve vefat eden öğretmenler için Mevlid-i Şerif programı gerçekleştirildi.

Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yapılan Mevlid programı Yeni Mahalle Hacı Mustafa Camisinde gerçekleştirildi.

Cuma namazı öncesi başlayan Mevlid-i Şerif programı kapsamında, Suluovalı Din Görevlilerimiz tarafından Mevlid-i Şerif, Kuran-ı Kerim ve ilahiler okunarak şehit olan ve vefat eden öğretmenler için dua edildi.

Programın görevi başında şehit olmuş eğitimciler olmak üzere ahirete irtihal eden tüm öğretmenler adına düzenlendiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Davu, “hayatlarını kaybeden tüm öğretmenlerimize rahmet ve mağrifet diliyoruz. Uzun yıllar boyunca öğrencilerini büyük bir hassasiyetle ve fedakârlıkla yetiştirmiş, bugün artık emekli olmuş öğretmenlerimize de sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler dilerim” dedi.

Katılanlara tatlı ikramının da yapıldığı Mevlid programında iştirak edenlere teşekkür eden Ahmet Davu, bütün eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.
Mevlid Programına, Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, İlçe Emniyet Müdür Vekili Engin Erkul, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, Belediye Başkan Yardımcıları İzzet Balcı ve Mahmut Aslan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA-suluovayenihabergazetesi.com/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.