DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

KAYMAKAM GÜRÇAM, YETİM-ÖKSÜZ ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ BİSİKLET VERDİ

KAYMAKAM GÜRÇAM, YETİM-ÖKSÜZ ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ BİSİKLET VERDİ
REKLAM ALANI

KAYMAKAM GÜRÇAM, YETİM-ÖKSÜZ ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ BİSİKLET VERDİ.

–Suluova Kaymakamı Şafak Gürçam, ilçemiz genelindeki ihtiyaç sahibi yetim ve öksüzlere bayram öncesi bisiklet hediye ederek çifte sevinç yaşattı.

Kaymakam Şafak Gürçam, her daim koruyup kolladığı yetim ve öksüz çocuklarımızı sevindirmeye devam ediyor.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından(SYDV) hazırlanan “Mutluluğa Pedal Çeviren Çocuklar” isimli proje kapsamında Kaymakam Şafak Gürçam, ihtiyaç sahibi 30 yetim ve öksüz çocuğa bayram hediyesi olarak bisiklet dağıttı.

Dezavantajlı gruplara yönelik pozitif ayrımcılık yaptıklarına vurgu yapan Kaymakam Şafak Gürçam, bu kapsamda vakıf komisyonu tarafından yapılan yerinde tespitler sonucu anne ya da babasını kaybetmiş ekonomik yetersizlikleri olan yetim ve öksüz çocuklara devletin şefkat elini çeşitli desteklemelerde daima uzattıklarını, ziyaretler yaparak yalnız olmadıklarını gösterdiklerini söyledi.

Kaymakam Şafak Gürçam, konu hakkında Yeni Haber Gazetesi muhabirine şunları kaydetti:

“Yetim ve öksüzün başını okşamanın ne kadar değerli olduğunu bilen bir milletin evlatlarıyız. Devletimizin şefkatli elini kıymetli evlatlarımızın üzerinde her zaman hissettirmeye ve onları desteklemeye devam edeceğiz, o yavrularımızı her zaman gözeteceğiz. Bayram öncesi anne ya da babasını kaybetmiş, ekonomik yetersizlikleri olan çocuklarımıza Kaymakamlık olarak vakfımız aracılığı ile bisiklet hediye ederek çifte bayram sevinci yaşatmaktan memnuniyet duyduk. Amacımız; yetim ya da öksüz çocukların fiziksel, sosyal ve psikolojik gelişimlerine katkı da bulunmak ve onları mutlu edecek bir sürpriz yaparak yaşam kalitelerini arttırmaktır. Bu kapsamda 30 öksüz ve yetim çocuklarımıza bayram öncesi bisiklet hediye ederek onların hayata daha umutlu bakmalarını sağlamaktır.” İfadelerini kullandı.

Vakıf binası önündeki program da trafik kuralları hakkında uyarılarda bulunduğu çocuklara bisikletleri hediye eden Kaymakam Şafak Gürçam ile protokol üyeleri, çocuklar ile yakınlarının bayramlarını tebrik etti.

Kaynak :Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.