DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Kaymakamımız Erdoğan Kanyılmaz, Görevine Başladı.

Kaymakamımız Erdoğan Kanyılmaz, Görevine Başladı.
REKLAM ALANI
27.09.2018
1.411
A+
A-

Kaymakamımız Erdoğan Kanyılmaz, Görevine Başladı.

-Suluova ilçemizin yeni Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, bugün itibariyle görevine başladı.

Önceki Kaymakamımız Dr. Vural Karagül’ün İstanbul Esenyurt İlçe Kaymakamlığına atanmasının ardından boşalan Suluova ilçe Kaymakamlığına Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile atanan yeni Kaymakamımız Erdoğan Kanyılmaz, 24 Eylül 2018 Pazartesi itibariyle ilçemizde ki görevine başladı.

1970 Burdur'un Gölhisar İlçesi doğumlu olan yeni Kaymakamımız Erdoğan Kanyılmaz, meslekte 22 yıl olduğunu, Suluova ilçesine en iyi şekilde hizmet etmek için gayret göstereceğini belirtti.

İlk, orta ve lise öğrenimini Zonguldak İli Karadeniz Ereğli İlçesi'nde tamamlayan Kaymakamımız Erdoğan Kanyılmaz, daha sonra 1993 yılında Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

1996-2000 Yılları arasında Kilis Valiliği'nde İl Planlama Uzman Yardımcısı olarak görev yaparken, 2000 yılında Mülki İdare Amirliği görevine başlamış olan Kaymakamımız Erdoğan Kanyılmaz sırasıyla; Yozgat İli Çandır, Tunceli İli Pülümür, Yozgat İli Şefaatli, Şanlıurfa İli Viranşehir, Kahramanmaraş İli Pazarcık ve son olarak ta Şebinkarahisar ilçelerinde kaymakamlık görevlerinde bulundu. Daha sonra Şanlıurfa Vali Yardımcısı ve Saruhanlı Kaymakamı olarak da görev yapan Kaymakamımız Erdoğan Kanyılmaz, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaymakamımız Erdoğan Kanyılmaz, 1 Eylül 2018 tarih ve 2018/157 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Suluova İlçemiz Kaymakamı olarak atanmıştır.

Suluova’mızın yeni Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz’a ilçemize “hoş geldiniz” der, çalışmalarında ve hayatında başarılar dileriz.

Kaynak: AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.