DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Kenan Ayaz, AK Partiden Aday Adayı Oldu.

Kenan Ayaz, AK Partiden Aday Adayı Oldu.
REKLAM ALANI
22.11.2018
1.019
A+
A-

Kenan Ayaz, AK Partiden Aday Adayı Oldu.

-AK Parti Suluova İlçe Başkanlığına başvurusunu yapan iş adamı Kenan Ayaz, Suluova Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığını açıkladı.

AK Parti'de, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Aday Adaylık Başvuru sürecinin başlamasının ardından Suluova İlçe Teşkilatında yapılan başvuru töreninde AK Parti İlçe Başkanı Muhammed Biçer, iş adamı Kenan Ayaz’ın aday adaylık başvuru belgesini teslim alarak “hayırlı olsun” dedi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuru tarihinin 5-12 Kasım 2019 olarak belirlendiğini ifade eden Muhammed Biçer, “iş adamı Kenan Ayaz abimize bu kutlu yolda muvaffakiyetler diliyorum. Allah hayırlısını nasip etsin. Kendisi 2014 yılında da aday adayı olmuştu. Aday olamadı ama AK Parti için çalıştı, bu davaya hizmet etmiş esnaf bir abimizdir. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Tüm katılımcılara ve destek verenlere teşekkür eden iş adamı Kenan Ayaz ise, AK Parti davasına ve Suluova bölgesine hizmet etmek için aday adayı odluğunu söyledi.

1961 Yılında Suluova’da doğduğunu ve ilçede esnaflık yaptığını belirten Kenan Ayaz, şunları kaydetti: “Suluova için bugüne kadar birçok görevlerde bulundum. Bunlar; Amasya Pancar Ekicileri Koop. Yönetim kurulu üyeliği, Yeni Çeltek yönetim kurulu üyeliği, Suluova Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Meclis Başkanlığı görevinde bulundum. Ayrıca 13 yılda Suluova Belediyesinde, Başkan Yardımcılığı görevi ile Meclis Üyeliği görevlerinde bulundum. Yine Belediye tarafından kurulan SULTAŞ şirketinin de 3 yıl Genel Müdürlüğünü yaptım. Kısaca Suluovamızı çok iyi tanıyorum ve öteden beri de hizmetlerde bulunuyorum. İnşallah daha çok hizmetlerde bulunacağız. Bu nedenle partimden aday adayı oldum. Tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Allah bu yolda yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

Beraberindeki partililer eşliğinde İlçe Teşkilatına başvurusunu yapan iş adamı Kenan Ayaz, daha sonra Aday Adaylık başvuru belgesini İlçe Başkanı Muhammed Biçer’e teslim etti.

Başvuru törenine, İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Gençlik Kolları Başkanı Enes Şakir Korkmazer, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Ergül, Fatih İnce, AK Parti eski İlçe Başkanı Aydın Korkmaz, AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Abdurrahman Aktaş, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA-suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.