DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

MHP AMASYA İL BAŞKANLIĞINA MUSTAFA AKGÜL SEÇİLDİ.

MHP AMASYA İL BAŞKANLIĞINA MUSTAFA AKGÜL SEÇİLDİ.
REKLAM ALANI
18.09.2023
155
A+
A-

MHP AMASYA İL BAŞKANLIĞINA MUSTAFA AKGÜL SEÇİLDİ.

-Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Amasya İl Başkanlığında gerçekleştirilen ve tek liste ile gidilen 14. Kongre sonucu Mustafa Akgül, MHP Amasya İl Başkanlığına seçildi.

Amasya Belediye Hizmet Binası’ndaki Şehzade Salonu’nda gerçekleşen kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Kongrenin ardından parti teşkilatı ve üyelerine teşekkür eden Mustafa Akgül; “Bugün burada, partimizin 14. Olağan Kongresi’ni, tüm gönüldaşlarımızla omuz omuza bir toy havasında gerçekleştirmemize vesile olan ve salonumuzu şereflendiren tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederim. Geçmişten aldığımız ilhamla Amasya’mızda yeni bir sayfa açmak için çalışacağız. Bizleri bir arada tutan ortak dil, tarih, kültür ve ülkü ilkeleriyle yolumuza devam edeceğiz. Cenab-ı Allah’ın izni ve delegelerimizin desteğiyle bu kongre sonucu, Milliyetçi Ülkücü Hareketin Amasya’da yeniden şahlanmasına vesile olacaktır. Amasya’da Milliyetçi Hareketi gönülden destekleyen tüm ülküdaşlarımızla samimiyet, dürüstlük ve ahde vefa ilkelerimize bağlı olarak bir araya geleceğiz. Hiç kimseyi ayırmadan, gönül sıkılmadan, kapı çalmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnanıyoruz ki samimiyetle çıktığımız her yol, gayretle birleştiği zaman Allah’ın takdirine tabidir.” Dedi.

Akgül, Milliyetçi Ülkücü Hareketin görev ve sorumluluklarının farkında olduklarını belirterek, liderleri Alparslan Türkeş’e ve Devlet Bahçeli’ye minnetlerini dile getirdi.

Kongreye, MHP MYK Üyesi Kadir Şekerci, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, Eski Belediye Başkanı Mehmet Sarı, MHP İl Başkanı Şuayip Ak, AK Parti Amasya İl Başkanı Ekrem Toto, MHP Suluova İlçe Başkanı Rıfat Uzun ve teşkilat mensupları ile partililer katıldı.

objektifgazetesi

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.