DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Mihri Hatun Anaokulu Öğrencileri , Şehitler Anısına Fidan Dikti.

Mihri Hatun Anaokulu Öğrencileri , Şehitler Anısına Fidan Dikti.
REKLAM ALANI
20.03.2019
1.150
A+
A-

Mihri Hatun Anaokulu Öğrencileri , Şehitler Anısına Fidan Dikti.

-Suluova Mihri Hatun Anaokulu idareci, öğretmen ve öğrencileri “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıl Dönümü” dolayısıyla “Şehidim Seninleyiz“ Projesi kapsamında bir etkinlik gerçekleştirdi.

Okul bahçesinde yapılan etkinlikte, Suluovalı Şehitlerimiz Metehan Atmaca ve Aydın Korkmaz´ın yeğenleri ve aynı zamanda okul velileri olan Eymen Korkmaz, Egemen Korkmaz ve Zeynep Güneş Topal, şehitlerimiz anısına öğrencilerle birlikte okul bahçesine çınar ağacı diktiler.

18 Mart gibi özel ve anlamlı bir günde şehitlerimize vefa borcumuzu ödemek ve şehitlerimizin bizlere emaneti ailelerine manevi olarak yanlarında olduklarını göstererek bir nebzede olsa acılarına ortak olmaya çalıştıklarını belirten Okul Müdürü Fatih Güven, bu tarz etkinlikler ile öğrencilere küçük yaşlardan itibaren milli ve manevi değerlerin verilmesinin önemine dikkat çekti.

Vatanı ve inandığı değerleri uğruna can vermekten çekinmeyen aziz milletimizin şehitlerini hiçbir zaman unutmayacağını vurgulayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu ise, bu toprakları canlarıyla vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi her zaman rahmetle, minnetle ve şükranla yâd edeceklerini söyleyerek; Mihri Hatun Anaokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkürlerini iletti.

Program sonunda tüm şehitlerimiz anısına Yasin-i Şerif okunup dua edildikten sonra Şehit yakınlarına Türk Bayraklı tablo hediye edildi.

Kaynak: AA-suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.