DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Muhtarlar Derneği İftar Verdi.

Muhtarlar Derneği İftar Verdi.
REKLAM ALANI
23.06.2017
1.340
A+
A-

Muhtarlar Derneği İftar Verdi.

-Tüm Suluova Muhtarlar Derneği, iftar programı düzenledi.

Suluova TABAŞ Restauratta düzenlenen programa katılanları kapıda karşılayan Suluova Muhtarlar Dernek Başkanı Metin Sarı, katılımları için teşekkür etti.

Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyen Metin Sarı, manevi atmosferi altında dolu dolu geçen mübarek Ramazan ayının feyiz ve bereketinden tüm ilçe halkının ve İslam Aleminin en yüksek değerde yararlanmasını, Ramazan ayı ve devamındaki Ramazan Bayramının tüm insanlığın huzur ve refahı için hayırlara vesile olmasını diledi.

Daha sonra okunan akşam ezanı ile birlikte topluca birlik ve beraberlik içinde yenen iftar yemeğinin ardından el açıp vatanın ve milletin huzur ve bütünlüğü için dualar edildi.

İftar yemeğinin ardından program çay eşliğinde sohbetlerle sona erdi.

Programa Kaymakam Dr. Vural Karagül, Belediye Başkanı Fatih Üçok, Emniyet Müdürü Murat Oflaz, Kaymakamlık Yazı işleri Müdürü Adil Başara, İlçe Özel İdare Müdürü Ahmet Hakan, Müftü Hüseyin Okuş, İl Genel Meclis Üyeleri Cengiz Esen-Osman Karaca ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaynak : AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.