DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

ÖĞRENCİLERE YARDIMCI KAYNAK KİTAP DAĞITILIYOR

ÖĞRENCİLERE YARDIMCI KAYNAK KİTAP DAĞITILIYOR
REKLAM ALANI
14.01.2022
480
A+
A-

ÖĞRENCİLERE YARDIMCI KAYNAK KİTAP DAĞITILIYOR.

-Milli Eğitim Bakanlığımızca 2. Sınıftan 12. Sınıfa kadar olan sınıf düzeyindeki öğrencilerimiz için hazırlanan yardımcı kaynaklar öğrencilerimize ulaştırılıyor.

Suluova Atatürk Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilere yardımcı kaynak kitaplarını dağıtan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Davu, öğrencilerimizle bir süre sohbet ederek hem mevcut eğitimi desteklemek hem de uzaktan eğitimde oluşan öğrenme kayıplarını telafi edebilmek amacıyla hazırlanan yardımcı kaynakların önemine dikkat çekti.

Yüz yüze eğitim kararlılıkla sürdürülürken sevgili öğrencilerimize ve kıymetli meslektaşlarımıza çeşitli kaynaklarla destek olmak amacıyla Ekim ayından bu yana her ayın ilk haftasında yardımcı kaynak paketinin Bakanlığımızca paylaşıldığını hatırlatan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet DAVU, yardımcı kaynak destek paketinde çalışma soruları, örnek sorular, etkileşimli sorular, tekrar testleri, LGS örnek soru kitapçıkları ve YKS’ye yönelik TYT, AYT ve YDT örnek soru kitapçıkları yer aldığını söyledi.

Bakanlığımızın her ay yardımcı kaynak destek paketinin içeriğinde çeşitliliği de artırdığını ifade eden Müdür Ahmet Davu, yardimcikaynaklar.meb.gov.tr adresi üzerinden dijital olarak ulaşılabilen yardımcı kaynakları basılı olarak da öğrencilerimize ulaştıran başta Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarını ileterek, kıymetli meslektaşlarına ve sevgili öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.