DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Sahipsiz Kalan Suluova Hentbol, Onur Mücadelesi Veriyor.

Sahipsiz Kalan Suluova Hentbol, Onur Mücadelesi Veriyor.
REKLAM ALANI
29.02.2020
772
A+
A-

Sahipsiz Kalan Suluova Hentbol, Onur Mücadelesi Veriyor.

– Türkiye Hentbol Erkekler 1. Liginde mücadele eden 1957 Suluova Hentbol Takımımız, ikinci devresi oynanan 2019-2020 Hentbol Sezonunun 17. Hafta maçında Adana Seyhan Belediyespor’a 24-34 mağlup olmaktan kurtulamadı.

1957 Suluova Hentbol Takımımız Antrenörlerimiz İlknur Yazıcılar Özçelik ve Arif Özçelik nezaretinde maça, Haluk YENİGELDİ, Ensar TORUN(3), Muhittin ATEŞ(2), TALHA KURD(3), Onur KOÇAN(2), Mehmet KESKİN(2), Ümit GENCEL(1), Berkay GENCEL(3), Hamza CANPOLAT, Tanju KAPLANOĞLU(3), Davut Ersen KOYUNCU(2), Eyüp Furkan ŞİŞMAN(3) ve Batuhan KARACA ile çıktı.

12 Takımın yer aldığı ligde 11. Sırada bulunan 1957 Suluova Hentbol Takımımız, kendi evinde oynadığı Adana Seyhan Beledispor müsabakasına düşme hattından kurtulmak için mutlak galibiyet parolası ile çıktı.

Mahmut Demir Spor Salonunda oynanan maç öncesi, takımlar ellerinde “Başımız sağ olsun” pankartı ile çıkarak İdlip Şehitleri için saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu.

Zorlu müsabaka 1957 Suluova Hentbol Takımımız, daha önceki maçlarda olduğu gibi maddi ve manevi sıkıntılar dolayısıyla kontsantra olmakta zorlandı. Müsabaka kendi evinde oynamasına rağmen seyirciden mahrum boş tribünlere karşı oynayan 1957 Suluova Hentbol Takımımız, eline geçirdiği son bir fırsatı daha kullanamayarak galip gelebileceği bir maçı puansız tamamladı.

Mütevazi kadrosu ile kendisinden bütçe ve de kadro olarak daha güçlü takımlarla karşı mücadele edip il ve ilçemizi temsil etme adına ter döken 1957 Suluova Hentbol Takımımız, mağlubiyet sonrası büyük bir üzüntü ve çöküntü yaşadı.

Türkiye Hentbol Erkekler 1. Liginde Amasya ilimizin tek temsilcisi olan 1957 Suluova Hentbol Takımımız, aldığı bu mağlubiyetle ligde kalmak adına büyük bir yara aldı.

Sahipsiz bırakılan ve kalan maçlarında ligde kalmak adına onur mücadelesi veren 1957 Suluova Hentbol Takımımız, özellikle deplasman maçlarında büyük bir trajedi yaşıyor. İlimizi temsil etmek adına Türkiye’nin dört bir yanına deplasmana gitmek durumunda kalan 1957 Suluova Hentbol Takımımız, çoğu zaman masrafları azaltmak için kadro olarak eksik giderken, yeterli desteği bulamadıkları içinde masrafların bir kısmını kendi harçlıklarından karşılıyor.

Amasya ve Suluova’mızın sahipsiz çocukları her şeye rağmen kalan maçlarda ligde kalmak adına gerekli galibiyet ve puanlar toplayabilmek adına sessiz ve yalnız yürüyüşünü sürdürüyor.

Kaynak: AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.