DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

SEBATSPOR’UN YENİ HOCASI HAKAN KONAŞ, İLK MAÇINDA TARAFTARIMIZA 3 PUANI HEDİYE ETTİ

SEBATSPOR’UN YENİ HOCASI HAKAN KONAŞ, İLK MAÇINDA TARAFTARIMIZA 3 PUANI HEDİYE ETTİ
REKLAM ALANI

SEBATSPOR’UN YENİ HOCASI HAKAN KONAŞ, İLK MAÇINDA TARAFTARIMIZA 3 PUANI HEDİYE ETTİ.

-TFF BAL’da Amasya ve Suluova ilçemizi temsil eden tek takım olan Sebatspor, yeni Teknik Sorumlusu Hakan Konaş ile çıktığı ligin başlayan ikinci devresinin ilk maçında rakibi Çankırı Saray 18 Spor’u 2-0 mağlup etti. Suluova Sebatspor bu sonuçla ligde 7. Sıraya yerleşti.

Suluova Sentetik Çim Sahada soğuk bir havada oynanan maçı Sebatspor’un lige katılmasına öncülük eden AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek ile Belediye Başkanı Fatih Üçok’un yanı sıra Sebatspor Kulüp Başkanı Rahim Yurt, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şen, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdulkadir Saraç, ilçe protokol üyeleri ile AK Parti Milletvekili Aday Adayları ve çok sayıda sporseverler tribündeki yerlerini alarak Sebatspor’a tezahüratları ile destek verdi.

İkinci devresi başlayan BAL 12. Grup 14. Hafta maçına Sebatspor Teknik Sorumlusu Hakan Konaş nezaretinde kalede Hamza, Kamil, Kadir, Cavit, Okan, Sergen, Furkan Han, Berkant, Burak, Sefa ve Mikail ilk 11’i ile çıktı.

Ligin ikinci devresinin ilk maçında kendi sahasında Çankırı Saray 18 Spor’u ağırlayan Suluova Sebatspor tribünleri dolduran seyircisinin de desteğiyle müsabakaya hızlı başladı ve henüz maçın 7. Dakikasında Burak Civelek’in attığı golle -10 öne geçti. Ardından başlayan maça iyiyce ağırlığını koyarak sahanın her tarafından baskı uygulayıp rakip kalede pozisyonlar üreten Suluova Sebatspor 23. Dakikada Mikail Başar’ın attığı golle skoru 2-0 yaptı. Uyguladığı baskı ile Çankırı Saray 18 Spor’u oyun kurma ve pozisyon vermeyen Suluova Sebatspor ilerleyen dakikalarda birkaç pozisyon daha bulsa da sonuç alamadı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına kontrollü bir oyun anlayışıyla başlayan Suluova Sebatspor, bu devrede rakibi Çankırı Saray 18 Spor’un direnç ve baskısıyla karşılaşınca maç daha ziyade orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Maçta 2-0 geride olan Çankırı Saray 18 Spor ise gol arayışlarını artırsa da bulduğu birkaç pozisyondan faydalanamadı. Suluova Sebatspor da skor farkını arttırmak adına 1-2 gol fırsatından faydalanamayınca maç 2-0 sona erdi.

Ligin ilk devresinde deplasmanda 1-0 mağlup olduğu Çankırı Saray 18 Spor’u 2-0 yenerek rövanşı alan Suluova Sebatspor bu sonuçla ligdeki puanını 21’e çıkardı ve 7. Sıraya yerleşti.

Suluova Sebatspor’un yeni Hocası Hakan Konaş ise takımının başında çıktığı ilk lig maçında 3 puanla tanışırken lige de moralli başlamış oldu.

Kendi oyuncuları ile tribünleri dolduran sporseverleri tebrik eden Suluova Sebatspor Hocası Hakan Konaşi maç sonu yaptığı değerlendirmesinde şunları kaydetti:

“Sözlerime öncelikli olarak Suluova halkına teşekkür ederek başlamak istiyorum. Sağ olsunlar bu soğuk havada maçımıza gelerek takımımıza destek olarak bizleri yalnız bırakmadılar. Ligin 2. Yarısına kazanarak ve oyunumuzu geliştirerek başlama düşüncesindeydik. Maçın ilk 30 dakikasında istediğimiz oyunu sahaya yansıtıp golleri de bulduk ve ilk yarıyı 2-0 önde kapattık. Özellikle bu bölümde oyuncularımız istediklerimizi sahada çok iyi yaptı. Maçın 2. Yarısında biraz daha tempoyu düşürüp topun bizde kalmasını istedik. Zaman zaman da bunu sahada uygulayabildik. Kalemizde ciddi pozisyon vermesek de Özellikle ikinci yarıda oyun anlamında ki eksiklerimizi daha çok çalışarak gidermeye çalışacağız. Neticede kazanarak ligin 2. Yarısına başlamak bizim çok önemliydi ve bu maçta bu isteğimizi gerçekleştirdik. Oyuncularımıza mücadeleleri ve bugün ki galibiyetten dolayı teşekkür ederim. Bizim için bu maç geride kaldı artık. Önümüzde ki oynayacağımız Çarşambaspor maçına da iyi hazırlanıp o maçtan da mutlu ayrılmak istiyoruz.” Dedi.

Ligde üst sıraları hedefleyen Suluova Sebatspor, BAL 12. Grubun 15. Hafta maçında deplasmanda Çarşambaspor ile 11 Şubat 2024 Pazar günü karşılaşacak.

Kaynak :Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.