DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Şeker Fabrikasında, Pancar Alım Kampanyası Sona Erdi.

Şeker Fabrikasında, Pancar Alım Kampanyası Sona Erdi.
REKLAM ALANI
10.02.2018
729
A+
A-

Şeker Fabrikasında, Pancar Alım Kampanyası Sona Erdi.

-Amasya Şeker Fabrikasında 64. Pancar Alım Kampanyası sona erdi.

Amasya Şeker Fabrikası A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saatcı, Amasya Şeker Fabrikasının 6 Eylül tarihinde başlayan 64. Pancar alım Kampanyanın 127 gün sürdüğünü ve sorunsuz sonlandığını belirtti.

Başarılı ve verimli bir kampanya dönemi geçirdiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saatcı, pancar alım kampanyası süresince 82 bin 885 ton şeker üretildiğini söyledi.

Sona eren Kampanya dönemi hakkında bilgiler veren Mustafa Saatcı, şunları kaydetti: “Amasya Şeker Fabrikası olarak 127 gün süren pancar alım kampanyası süresince, çiftçilerimizden fire’li 726 bin 728 ton pancar tesellümü gerçekleştirdik. Net 654 bin 500 ton pancarı işleyerek, 82 bin 885 ton kristal şeker, yaklaşık 195 bin ton yaş küspe, 29 bin 363 tonda melas üretimi gerçekleştirdik. Kampanya dönemi içerisinde çiftçilerimize 92 milyon TL avans ödedik. 28 Şubat ayı sonuna kadar ise 60 milyon TL daha ödememizi gerçekleştirip toplamda pancar bedeli olan 152 milyon TL’nin tamamını ödemiş olacağız.”

Bu kampanya döneminde fabrikanın %100 kapasitenin üzerinde çalıştığını aktaran Mustafa Saatcı, kampanya dönemimiz, fabrika açısından başarılı ve çok verimli geçmiş olup, İdari, Zirai ve Teknik bakımdan da sorunsuz bir pancar alım ve üretim kampanyasını tamamladık. Başta cefakar ve fedakar çiftçilerimiz olmak üzere fabrika yetkililerimize ve çalışanlarına ayrı ayrı şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: AA-suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.