DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Sözünü tutan Başkan Üçok, engelli Şaban’a akülü araba hediye etti

Sözünü tutan Başkan Üçok, engelli Şaban’a akülü araba hediye etti
REKLAM ALANI
05.07.2020
644
A+
A-

Sözünü tutan Başkan Üçok, engelli Şaban’a akülü araba hediye etti.

–Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, daha önce söz verdiği engelli Şaban Günay’e(54) akülü arabasını hediye etti.

Hürriyet Mahallesi Yazıcılar Sokak’ta ikamet eden Güney ailesini ziyaret eden Başkan Fatih Üçok, engelli Şaban Günay’e arabasını vererek sevincine ortak oldu.

Daha önce iki engelli çocuğuna bakan anne Fatma Günay’i belediye ailesi olarak yılın annesi seçip çeşitli hediyeler takdim ettiklerini ifade eden Başkan Fatih Üçok, şunları kaydetti:

“Bugün de Şaban kardeşimizin talebini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Anneler gününde Fatma teyzemizi ziyarete gelmiştik. Biz belediye ailesi olarak yılın annesi seçtik Fatma annemizi. Yıllardır 2 tane engelli çocuğuna kendisi bakıyor. Ogün ziyaretimizde, yatan kızı Sündüs’e yatak ve baza istemişti. O ihtiyaçlarını o gün hemen karşıladık. Oğlu Şaban içinde kumandalı engelli arabası istemişti. Bugünde onu yerine getirdik. Şabanın mutluluk ve sevincini hep birlikte paylaşmış olduk. Cenabı Allah Şaban kardeşimize hayırlı ömür nasip etsin. Sağlıklı günler nasip etsin. İnşallah onun engelini bu yeni araba ile yenmiş olacağız. Ayrıca evin yoluna asfalt talep etmişti. İnşallah onu da yapacağız ve arabasını rahat şekilde kullanacak.” Diye konuştu.

Akülü arabasına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu belirten engelli Şaban Günay ise, “Allah’a şükür çok memnunum. Başkanımız çok iyilik yaptı bana. Allah razı olsun. Birde yolumuzu asfalt yapacak, söz verdi bana. Onu da yapar başkanım. Çok teşekkür ederim.” dedi.

Görme engelli kızı Sündüs(42) ile bedensel engelli oğlu Şaban’ın yanı sıra sağlıklı 5 çocuğunun daha olduğunu, ikisinin ise evlendiğini ifade eden anne Fatma Günay(80) ise, eşi Osman Günay’i 22 yıl önce kaybettiğini, engelli çocukları ile diğer çocuklarını büyüttüğünü belirterek Başkan Üçok’a duyarlılığı ve destekleri için teşekkür etti.

Kaynak: AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.