DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Suluova Belediyesi 7 Branşta Yaz Spor Okulu Açtı.

Suluova Belediyesi 7 Branşta Yaz Spor Okulu Açtı.
REKLAM ALANI
23.06.2018
2.441
A+
A-

Suluova Belediyesi 7 Branşta Yaz Spor Okulu Açtı.

-Suluova Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda 7 spor branşında hizmet verecek olan Yaz Spor Okulu açıldı.

Suluova Mahmut Demir Spor Salonu yanında ki Şehir Stadyumu'nda(Çim Saha) yapılan açılış töreni renkli görüntülere sahne olurken sporun dayanışma ve centilmenlik değerlerine örnek teşkil edecek güzel anlar yaşandı.

Açılışa katılanlara teşekkür eden Belediye Başkanı Fatih Üçok, Suluovalı gençler ile çocukların akademik eğitimlerinin yanı sıra sportif faaliyetlerde bulunmalarının hem kendileri, hem de ilçe adına çok önemli olduğunu, bunun için ciddi hizmet ve yatırımlar yaptıklarını söyledi.

3. Kez yapılan ve 7 branşta düzenlenen Yaz Spor Okuluna 450 kadar katılım sağlandığını ifade eden Fatih Üçok, amaçlarının ilçe gençlerine spor yapma imkanı sağlamak ve yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olmak, yarının büyükleri gençlerin yetkin ve yeterli hale getirilmesi için yeteneklerinin keşfedilmesini arzu ettiklerini, bu yönde 2 yıl önce belediye bünyesinde Belediyespor Kulübünü kurarak 11 braşta yüzlerce gence imkan sağladıklarını, en büyük hedeflerinin ise sporda tesisleşmek ve kurumsal bir yapıda faaliyetlerde bulunmak olduğunu belirterek, Suluova’yı sporda marka kent yapma adına gayret gösterdiklerini söyledi.

Suluova’nın genç nüfusu ile oldukça yetenekli gençlere ve güçlü bir sportif alt yapıya sahip olduğunun altını çizen Fatih Üçok, “Bu güne kadar ilçemiz gençlerine ve ilçemiz spor hayatına birçok hizmet ve yatırım yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Tüm gayemiz geleceğimiz olan gençlerimize yatırım yapmaktır. Çünkü spor kardeşliktir, spor hoşgörüdür, spor paylaşmaktır, spor dayanışmadır. Bu konuda destek ve katkılarından dolayı herkese de teşekkür ederim” dedi.

Konuşmanın ardından Belediyespor Kulübünün Taekwondo, Atletizm ve güreşçileri katılanlara yönelik birer gösteri yaparken büyük beğeni ve alkış aldılar.

Belediye Yaz Spor Okulu Komitesi, daha önceden açılışa katılan ilçe protokolüne açılışta giymeleri için üzerinde isimleri ve il plaka kodu yazılı forma ve de şort ile tozluk hediye ederek büyük bir jest yaptı.

Bu jest karşısında açılışa katılarak kendilerine hediye edilen formaları giyen ilçe protokolü, sahada hazır bulunan Yaz Spor Okulu sporcuları ile bir araya gelerek kaynaştılar, bol bol anı fotoğrafı çektirdikten sonra 2017-2018 Amasya U-13 Futbol Sezonunu Şampiyona olarak tamamlayan Beledieyspor Kulübünün U-13 Takımı ile bir gösteri maçı yaparak açılışa renk kattılar.

Turkuaz rengi formaları ile U-13 Takımına karşı direnmeye çalışan İlçe Protokolümüz, bu vesile ile içlerindeki spor yapma ve çocukluk özlemlerini giderme fırsatı bulmuş olmanın yanı sıra böyle güzel ve anlamlı bir açılışta Yaz Spor Okuluna katılan miniklerle hoşça vakit geçirmenin keyfini yaşadılar.

Oldukça ilginç ve renkli anların yaşandığı açılış sonunda, İlçe Protokolümüz kendi arasında, başlangıç vuruşunu Belediye Başkanı Fatih Üçok’un yaptığı futbol maçı oynadılar. U-13 Takımı ile yaptıkları maçta hezimete uğrayan İlçe Protokolünün bu maçı normal olarak 6-6 berabere sona erdi !

Açılışa, Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cenk Alper Göksu, Emniyet Müdürü Murat Oflaz, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Adil Başara, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Abdulkadir Saraç, Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Çolak, Yaz Spor Okulu Komite Başkanı Mahmut Aslan, çeşitli kurum, kuruluş temsilcileri, antrenör ve sporcular ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA-Suluovayenihabergazetesi /Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.