DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Suluova Belediyesi Ramazan’da 500 Aileye Gıda Yardımında Bulundu.

Suluova Belediyesi Ramazan’da 500 Aileye Gıda Yardımında Bulundu.
REKLAM ALANI
27.06.2017
1.101
A+
A-

Suluova Belediyesi Ramazan’da 500 Aileye Gıda Yardımında Bulundu.

-Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan yardımları kapsamında 500 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulunduklarını belirtti.

Belediye olarak, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında Ramazan ayında da yardıma muhtaç vatandaşların yanında olmaya devam etiklerini belirten Başkan Fatih Üçok, "gelen yardım başvuruları ile belediyemizin tespitlerinin yanı sıra Sosyal Yardımlaşma Vakfımızın tespitleri doğrultusunda 500 ihtiyaç sahibi aileye gıda paketi yardımında bulunduk. İlçe Şehremini olarak ihtiyaç sahiplerinden her daim haberdar olduklarını ve bunun da gereğini yerine getirdiklerini ifade eden Fatih Üçok; “Ramazan ayı sosyal yardımlaşma ayı. Bu ay içinde belediyemiz sosyal yardımlara daha çok ağırlık verdi. Gerçekleştirdiğimiz sosyal yardımlar ile dar gelirli ailelerimizin bir nebze de olsa yükünü hafifletmek ve yüzlerini güldürmek istiyoruz. Amacımız, ramazanın ruhuna uygun olarak ihtiyaç sahiplerini görüp, gözetmek ve koruyup, kollamak suretiyle ekmeği ve de lokmayı paylaşarak din kardeşliği ve toplum olmanın gereğini yerine getirmeye gayret ediyoruz” dedi.

Yıl içinde de 2 bin 500 aileye gıda ve çeşitli yardımlarda bulunduklarını aktaran Fatih Üçok; “Özellikle Ramazan ayında ise daha çok ihtiyaç sahibi ailemize ulaşmak suretiyle huzurlu bir oruç ayı ve ramazan bayramı geçirmeleri için daha hassas çalışmalar yürütüyoruz. Çünkü ramazan ayı bir nefis terbiyesidir. Bu özel günlerde ihtiyaç sahibi ailelerimize daha çok yardım ederek oruçlarını ve ibadetlerini daha verimli yerine getirmelerine yardımcı olmak ve arzu ettikleri ramazan ayının manevi atmosferinden azami derece faydalanmalarına katkı sunmak için çaba sarf ediyoruz, neticede sağlıklı ve de huzurlu bir ramazan geçirmelerine yardımcı olamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Başkan Fatih Üçok, belediye olarak Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailemizin 60 çocuğuna ramazan bayramı için bayramlık giyim yardımı, ihtiyaç sahibi 500 aileye gıda yardımı, 180 aileye Aşevi kanalıyla sıcak yemek yardımında bulunduklarını ayrıca yıl içinde ise 2 bin aileye gıda yardımı, günlük 35 üniversite öğrencisine sıcak yemek, okul sezonunda 38 çocuğa kırtasiye ve okul kıyafeti yardımında bulunduk. "

Kaynak : AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.