Suluova Belediyespor, Sporcuların Aileleri İle Toplantı Yaptı.

-Suluova Belediyespor Kulübü, bünyesinde faaliyet gösteren futbol branşındaki sporcularının aileleri ile bir toplantı düzenleyerek kulüp faaliyet ve hedefleri hakkında bilgilendirmelerde bulunup sorun ve taleplerini aldı.

Kulübün Orta Mahalle Selimiye Caddesi Özel Suluova Sürücü Kursu üstündeki yeni lokalinde gerçekleştirilen toplantıya iştirak eden velilere teşekkür eden Kulüp Başkanı Mustafa Çolak, kulüp çalışma, faaliyetleri ile misyon ve vizyonu hakkında bilgiler verdi.

Kulüp yönetimi ve antrenörlerinin alanında deneyimli ve başarılı kişilerden oluştuğunu, amaçlarının ilçe gençlerini kötü çevre ve alışkanlıklardan uzak tutacak ortam ve imkanlar sunmak olduğunu ifade eden Mustafa Çolak, “ilçemizdeki yetenekli gençlerimiz yeterince imkan bulamamakta, gerek ferdi olarak ve gerekse de takım olarak ilçede yürütülen sportif faaliyetlerde de arzulanan etkili sonuçlar ve sürdürülebilir başarılar elde edilememektedir. Neticede ise ilçemizin yüksek potansiyelli bu gençlerimizin önü açılamamaktadır. Ayrıca temsil noktasında da ilçemiz hak ettiği yerde değildir. Tüm bunlara bakarak Belediye Başkanımız Fatih Üçok beyin katkı ve desteği ile bu alandaki açığı kapatmak, beklentilere cevap vermek, etkili ve sürdürülebilir başarılarla ilçemizi temsil edip gençlerimizin önünü açmak hedefindeyiz. Bu doğrultuda idealimiz kendi tesisleri olan ve kurumsal bir kimlikle hizmet verecek bir kulüp ortaya çıkarmaktır. Bu noktada en büyük destekçimiz siz velilerimiz olacaktır” dedi.

Kulüp bünyesinde faaliyet gösteren tüm branşlarda spor yapan gençlerin okul ve öğretmenleri ile iletişime geçerek eğitim-öğretim hayatlarından geri kalmamalarına azami dikkat ettiklerini, sporcuların tüm malzeme ve ulaşımlarını karşıladıklarını, olası sağlık sorunlarıyla da yakından ilgilendiklerini söyleyen Mustafa Çolak, “biz her geçen gün büyüyen kocaman bir aileyiz. Karşılıklı sevgi, saygı ve dayanışma ile etkili ve kalıcı başarılar elde edeceğimize inanıyorum” diye konuşmasının ardından kulüp yönetim kurulu üyeleri ile antrenör ve çalışanlarını sporcuların velilerine tanıttı.

Kulüp Başkanının açıklamalarının ardından sporcuların velilerinin sorun ve talepleri alınarak beklentileri hakkında görüş alışverişinde bulunulmasının ardından veliler takım antrenörleri ile tanışarak karşılıklı sohbetlerde bulunup dilek ve temennilerini aktardılar.

Oldukça samimi ve bir aile ortamında gerçekleşen, bir çok sporcu velisinin katıldığı ilk toplantıda, veliler yürütülen faaliyetlerden ve kulübün hedeflerinden memnun kaldıklarını belirttiler.

Suluova Belediyespor Kulübü tarafından ilki gerçekleştirilen Veli Toplantısı, ikram ve sohbetlerle son buldu.

Toplantıya kulüp yönetim kurulu üyeleri, antrenör ve sporcuları ile sporcuların velileri katıldı.

Kaynak: AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan