DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Suluova Hentbol, Deplasmanda 2 Sayıyla Kaybetti.

Suluova Hentbol, Deplasmanda 2 Sayıyla Kaybetti.
REKLAM ALANI
25.11.2018
1.322
A+
A-

Suluova Hentbol, Deplasmanda 2 Sayıyla Kaybetti.

-Türkiye Hentbol Erkekler 1. Liginde mücadele eden 1957 Suluova Hentbol Takımımız, deplasmanda oynadığı maçta Bolu Seben Spor’a 23-21 yenildi.

Parkenin Beyleri, 25 Kasım 2018 Pazar günü Bolu Seben Spor ile Bolu Karaçayır Spor salonundaki maça Antrenör Arif Özçelik nezaretinde kalede Haluk Yenigeldi, Ayberk Dinç(1), Mehmet Keskin(3), Mehmet Can Eroğlu(3), Tanju Kaplanoğlu, Bedirhan Ofluoğlu(7), Mustafa Altıkulaç(3) ilk Muhittin Ateş(1), Doğukan Darıcı, Şahin Taşçı(3) ve Mehmet Üstün ile çıktı.

Karşılaşmanın her iki devresinde de rakibi ile başa baş mücadele eden 1957 Suluova Hentbol Takımımız, maçın son dakikalarında Bolu Seben Spor’un baskılı oyununa karşı koyamayınca sahadan 2 sayılık farkla 23-21 yenik ayrıldı.

Bir taraftan maddi sıkıntılarla boğuşurken bir taraftan da Türkiye Hentbol Erkekler 1. Liginde Suluova ve Amasya’yı temsil etmek için mücadelesini sürdüren 1957 Suluova Hentbol Takımımız, üst üste 2 haftadır deplasmanda oynadığı ikinci maçını da 2 sayıyla kaybetti.

Deplasman maçlarına dahi gitmek için yol parası ile oyunculara verecek harçlık parası bulamayan 1957 Suluova Hentbol Takımımız, buna rağmen onurlu yürüyüşünü sürdürüyor.

Bu sezon çıktığı Türkiye Hentbol Erkekler 1. Liginde kalıcı olmak için her türlü şartları zorlayarak mücadele eden 1957 Suluova Hentbol Takımımız, ne yazık ki maddi açıdan kelimenin tam anlamıyla yokları oynuyor ve sporcularımıza sahip çıkılmıyor.

Buna rağmen ilçemizi temsil etmek adına özellikle deplasmanlardaki maçlara gitmek için bir kaç hayırseverin desteğinin yanı sıra ceplerindeki harçlıkları dahi vermek zorunda kalan Suluova Hentbol Takımımızın oyuncu ve antrenörleri, bütçe ve kadro olarak kendilerinden oldukça zengin olan rakiplerle mücadele etmek zorunda kalmaktan ziyade Suluovalı ileri gelenler ile sporseverlere seslerini duyuramamaktan muzdaripler.

İlk defa yer aldığı Hentbol Erkekler 1. Ligindeki oynadığı her maçta üstüne koyarak yalnız ve sessiz mücadelesini sürdüren 1957 Suluova Hentbol Takımımız, Ligdeki 9’ncu hafta maçında Suluova Mahmut Demir Spor salonunda 2 Aralık 2018 Pazar günü Saat:15.00’da Şırnak GHİM Spor ile karşılaşacak.

Kaynak: AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.