DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Suluova Hentbol Genç Takımımız, Yarı Finale Yükseldi.

Suluova Hentbol Genç Takımımız, Yarı Finale Yükseldi.
REKLAM ALANI
14.02.2019
1.329
A+
A-

Suluova Hentbol Genç Takımımız, Yarı Finale Yükseldi.

-Gençler Türkiye Şampiyonası Gurup müsabakalarının 3. maçında Rize Güneysu Hentbol Takımına 25-33 yenilen Suluova Hentbol Genç Takımımız, bu sonuçla Güneysu Takımının ardından 2. Sırada Yarı Finallere Yükseldi.

Amasya Üniversitesi Spor Salonunda oynanan Türkiye Gençler Şampiyonasının grup müsabakalarında 4 takımın yer aldığı(Rize Güneysu Hentbol, Yozgat Bozok, Ankara Hentbol İhtisas ve Suluova Hentbol Genç Takımı) A Grubunda oynadığı 3 maçta 2 galibiyet, 1 yenilgi alan Suluova Hentbol Genç Takımımızın tüm sporcularını tebrik eden Antrenörümüz Mehmet Keskin, Amasya il ve Suluova ilçesini en iyi şekilde temsil etmekten büyük mutluluk duyduklarını, Hentbol branşında Amasya ve Suluova tarihinde bir ilke imza attıklarını, imkan ve destek verilmesi halinde çok daha başarılar elde edebileceklerini belirtti.

Antrenör Mehmet Keskin, Gençler Türkiye Şampiyonası yarı final müsabakalarının ise ileri bir tarihte oynanacağını belirtti. 
Suluova Hentbol Genç Takımımız, Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitimi Merkezi tarafından ilçemizde açılan spor kurslarında Suluova Hentbol Takımımızın aynı zamanda oyuncuları olan İbrahim Özçelik, Mustafa Yılmaz Altıkulaç ile Bedirhan Ofluoğlu hocaların çalıştırdığı ve Suluova Şeker İlkokulu, İmam Hatip Ortaokulu ile Endüstri Meslek Lisesinde eğitim gören 2001, 2002 ve 2003 doğumlu sporcu öğrencilerden oluşturulan kadro ile Gençler Türkiye Şampiyonası Gurup maçlarında mücadele etti.

4 Yıldır yaşadığı ve bir türlü aşamadığı onca maddi sıkıntılarına rağmen Amasya ve de Suluova’mızı Türkiye Erkekler Hentbol 1. Ligde, PAF Liginde ve Gençler Liginde başarıyla temsil eden, hiçbir kurum ve kuruluşun sahip çıkmadığı 1957 Suluova Hentbol Takımımızı bu azim ve fedakarlıklarından dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kaynak: AA/suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.