DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Suluova KHGB genel kurulu yapıldı

Suluova KHGB genel kurulu yapıldı
REKLAM ALANI
05.07.2020
1.287
A+
A-

Suluova KHGB genel kurulu yapıldı.

-Suluova Köylere Hizmet Götürme Birliğinin(KHGB) 2020 yılı Haziran ayı dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Birlik Başkanı Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz başkanlığında yapılan toplantı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Öğretmen evi salonunda gerçekleştirilen ve köylere hizmet götürme birliğinde 1 yıllık görev süreleri dolan encümenlerin yerine yeni encümenlerin seçildiği genel kurulda açıklamalarda bulunan Birlik Başkanı Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, birlik meclis ve encümeninde daha önce görev alanlara teşekkür etti.

Toplantıda, Genel Kurul Gündem maddelerinden olan Birliğin 2019 mali yılı kesin hesap cetveli görüşülerek kabul edildi.

Birliğin 2019 mali yılı faaliyet raporu görüşüldü.

Daha sonra ise Köylere Hizmet Götürme Birliğinin(KHGB) Olağan Genel Kurul seçimleri gerçekleştirildi.

Yapılan seçimlerde daha önce görev alan ve görev süreleri dolan Birlik Encümenlerinin yerine seçimler yapıldı.

Yapılan seçimlerde, Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümeni olarak 1 yıl süreyle il genel meclis üyeleri arasından AK Parti İl Genel Meclisi Üyelerinden Hasan Basri İnan ile Recep Şen, köy muhtarları arasından ise Kapancıağılı Köyü Muhtarı Ali Köse ile Karaağaç Köyü Muhtarı Ali Gece 1 yıl süreyle görev yapmak üzere seçildiler.

Tüm katılımcılara teşekkür eden Birlik Başkanı Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, amaçlarının ilçeye bağlı köylerde yaşayan vatandaşların hayat standartlarını yükseltmek olduğunu söyledi.

Toplantıda çeşitli konularda il genel meclis üyeleri ve muhtarlarla görüş alış verişinde ve temennilerde bulundu. Toplantının dilek ve temenniler kısmı da ise köy muhtarları, çeşitli konularda sorun ve taleplerini iletti.

Toplantıya, Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, Birlik Müdürü İlçe Yazı İşleri Müdürü Adil Başara, Kaymakamlık Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni Hasan Oruç, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Basri İnan, Recep Şen, Osman Karaca, Suluova Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Vedat Kurt ve Köy Muhtarları katıldı.

Kaynak:AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.