DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Suluova Mehmet Bilgili İlkokulunun Yeni Binasının Açılışı Yapıldı.

Suluova Mehmet Bilgili İlkokulunun Yeni Binasının Açılışı Yapıldı.
REKLAM ALANI
22.02.2020
1.013
A+
A-

Suluova Mehmet Bilgili İlkokulunun Yeni Binasının Açılışı Yapıldı.

–Suluova ilçemizde yapımına 1,5 yıl önce başlanarak tamamlanan Mehmet Bilgili İlkokulunun yeni binası 2019-2020 eğitim-öğretim yılı 2. döneminin başlamasıyla hizmete sunuldu.

Yeni Mahalledeki Mehmet Bilgili Ortaokul binası yanında inşa edilen yeni okul binasında incelemelerde bulunarak 2019-2020 eğitim-öğretim yılı 2. döneminin tüm öğretmen ve öğrencilere hayırlı olmasını dileyen Kaymakamımız Erdoğan Kanyılmaz, fiziki koşullardaki yenilenme ve de iyileşmenin gerçek karşılığının eğitim kalitesindeki iyileşme ve başarıyla alınabileceğini söyledi.

Okulda yapılan ilk Bayrak Töreninin ardından yeni okullarında eğitim görecek öğrencilere hitaben bir konuşma gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu ise 2023 vizyonu ışığı altında öğrencilerimizi yarınlara nitelikli ve kaliteli bireyler olarak yetiştirirken aynı zamanda onlara gerekli sağlıklı ve modern binalarda eğitim görmelerini sağlayacak ortamları da sunabilmenin önemine vurgu yaparak; 20 derslikli Mehmet Bilgili İlkokulunun yeni sınıfları ve yeni yaşam alanları ile Suluova’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Deprem Yönetmeliğine göre yapılan tahkik ve analizler sonucunda Mehmet Bilgili İlkokulu eski binası için yıkım kararı verildiğini hatırlatan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu’da, deprem konusunda oldukça hassas hareket ettiklerini ifade ederek; 20 derslikte 350 öğrencimize hizmet verecek bu güzel okulunun ilçemize kazandırılmasında üzerine düşen sorumluluğu yerine getiren herkese teşekkürlerini iletti.

Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz ile İl Milli Eğitim Müdürü İlker Kösterelioğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, 2019-2020 Eğitim-öğretim yılı 2. döneminin ilk ders zili ile birlikte açılışı yapılan yeni okul binasında ki sınıfları dolaşarak İlkokul Müdürü Veysel Balçı’dan çalışmaları hakkında bilgiler aldı, bir süre öğrencilerle sohbet edip öğretmen ve öğrencilere çalışmalarında başarılar dilediler.

Kaynak: AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.