DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

SULUOVA MEM’DE PROJE VE FAALİYET İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

SULUOVA MEM’DE PROJE VE FAALİYET İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ
REKLAM ALANI
08.12.2021
400
A+
A-

SULUOVA MEM’DE PROJE VE FAALİYET İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

-Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu başkanlığında 2021-2022 eğitim-öğretim yılında 8 ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik yürütülecek proje, faaliyet ve çalışmalar ile ilgili Psikolojik Danışmalarımızla toplantı yapıldı.  

Gerçekleştirilen toplantıda LGS’ye girecek 8. Sınıf öğrencileri ile YKS’ye girecek 12. Sınıf öğrencilerine sınavlara hazırlık sürecinde destek olabilmek amacıyla atılması gereken adımlar değerlendirildi.

Sınavlara hazırlık sürecinde hem 8. ve 12. Sınıf öğrencilerimizin yaşayabileceği veya hissedebileceği olumsuz duyguların önüne geçilebilmesi hem de akademik başarının artırılabilmesi için psikolojik danışmanlarımıza önemli görevler düştüğüne değinen Müdür Ahmet Davu, belirli zaman aralıklarıyla gerek öğrencilerimizle gerekse de bu öğrencilerimizin velileriyle bir araya geleceklerinin altını çizerek, her zaman ve her şartta sevgili öğrencilerimizin ve kıymetli velilerimizin yanlarında olduklarını söyledi.

Kültürel, sportif ve sanatsal etkinliklerin yanı sıra hep birlikte gerçekleştirecekleri bu çalışmalar ile öğrencilerin sınav başarılarının önceki yıllara göre artmasının ve istedikleri hedeflere ulaşabilmelerinin sağlanmasını beklediklerini ifade eden Ahmet Davu, Suluova’da her bir öğrencimizin hayal ettiği lise veya üniversiteye yerleşebilmelerinin en büyük temennileri olduğuna vurgu yaptı.

Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine göre sağlıklı ve doğru bir şekilde yönlendirilmelerinin ve var olan potansiyellerinin ortaya çıkartılabilmesinin önemine dikkat çeken İlçe Ar-ge Koordinatörü Ali Yasin Demir, ilk etapta psikolojik danışmanlarımızca sınavlara hazırlan öğrencilerimize “Verimli Ders Çalışma ve Öğrenme Stratejileri” konularında eğitimler verileceğini belirtti.

Psikolojik Danışmanlara çalışmalarında başarı ve kolaylıklar dileyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, karşılıklı görüş alış verişinin ardından toplantıyı sonlandırdı.

Kaynak: Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.