DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

SULUOVA MİNİBÜSCÜLER KOOPERATİFİNDE TANIŞMA TOPLANTISI DÜZENLENDİ

SULUOVA MİNİBÜSCÜLER KOOPERATİFİNDE TANIŞMA TOPLANTISI DÜZENLENDİ
REKLAM ALANI
21.05.2022
633
A+
A-

SULUOVA MİNİBÜSCÜLER KOOPERATİFİNDE TANIŞMA TOPLANTISI DÜZENLENDİ.-Suluova Sınırlı Sorumlu 2 Nolu Minibüsçüler-Taşıyıcılar Kooperatifi ve Misket Turizm A.Ş’de Nisan ayında yapılan olağan genel kurul neticesinde Kooperatif Başkanlığına seçilen Sefer Yivli ve yeni yönetimi ile kooperatif üyeleri tanışma toplantısında bir araya geldi.

İlçemiz Bir Eylül Restauratta gerçekleştirilen birlik, beraberlik ve tanışma toplantısına katılan eski Başkan Kenan Çukur ile kooperatif üyelerine teşekkür eden yeni Başkan Sefer Yivli, ulaşım sektöründeki hizmetlerinin yeni bir vizyon ve hizmet anlayışı ile artarak devam ettiğini söyledi.

Toplamda 49 üye ve 80 araç filosu ile ilçenin önemli bir ulaşım yükünü “önce insana saygı” anlayışı ile üstlendiklerini ve vatandaşlara daha kaliteli hizmet verme adına çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Sefer Yivli, insan odaklı yeni hizmet anlayışıyla tüm vatandaşlarımıza taşınacakları yeni adreslerinde hizmet vermeye başlayacaklarının müjdesini verdi.  

Yıllardır mağduriyet yaşayan İlçemiz Yenidoğan Mahallesi’ndeki yolcuların ise mağduriyetlerinin giderileceğini de aktaran Başkan Sefer Yivli; “Yenidoğan Mahallesi’ndeki yolcularımızın mağduriyetlerinin gidilecek. Bu doğrultuda minibüslerimizin hareket merkezi olarak ilçemiz eski otogar bölgesi kullanılacak ve her yarım saatte bir hareket edecek araçlarımız. Buradan hareket eden araçlarımız Yenidoğan Mahallesi güzergahındaki yolcularımız alınarak yeni taşınacağımız ilçemiz şehir merkezindeki yeni hareket noktamıza getirilecek. Buradan da Havza, Merzifon ve Amasya arabalarına aktarma ile bu sorun çözülecek. İlçemiz şehir merkezindeki yeni hareket durağımızdan “Her Saat Başı Havza ve Merzifon’a”, ayrıca “Her Yarım Saatte Bir ise Amasya’ya” araç hareket edecek. Bunun yanı sıra güvenli, konforlu ve hesaplı yolculuk garantisi ile okul gezilerine, düğün, nişan ve benzeri etkinlikler ile öğrenci gezi ve fuarlarına, cenaze merasimlerine, iş yeri personel servislerine, işçi-memur ve öğrenci servislerine ve benzeri tüm ulaşım ihtiyaçlarına lüks araçlarımız ile hizmet vereceğiz. Bütün bu hizmetlerimizi kesintisiz ve büyük bir titizlikle devam ettirileceğiz.” Dedi.

Yeni dönemin hayırlı olmasını da dileyen Başkan Sefer Yivli, sürdürülen hizmetlerin devamlılığını katkı sağlayan başta Belediye Başkanı Fatih Üçok olmak üzere, kooperatif üyelerine, tüm Suluova halkına ile destek ve katkı sunan herkese teşekkürlerini sundu.

Tanışma toplantısı ulaşım sektöründeki çeşitli konularda yapılan görüş alış verişi ve sohbetlerle sona erdi.  

Toplantıya, Kooperatifi Başkanı Sefer Yivli ve yeni yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Öztürk, Özgür Akman, Mustafa Somuncu, Aslan Murat Yakışan, Kooperatif eski Başkanı Kenan Çukur ile kooperatif üyeleri katıldı.  

Kaynak:Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.