DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

SULUOVA MYO’YA ÇOK AMAÇLI SPOR SAHALARI YAPILIYOR.

SULUOVA MYO’YA ÇOK AMAÇLI SPOR SAHALARI YAPILIYOR.
REKLAM ALANI

SULUOVA MYO’YA ÇOK AMAÇLI SPOR SAHALARI YAPILIYOR.

-Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanı İsmail Kazan ile birlikte Amasya Üniversitesi’nin Suluova Meslek Yüksekokulu Yerleşkesinde yapımı devam eden çok amaçlı spor alanlarında incelemelerde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, “Amasya Üniversitesi olarak 4’ü şehir merkezinde, 4’ü de ilçelerde (Gümüşhacıköy, Merzifon, Suluova ve Taşova) olmak üzere toplam 8 yerleşkede eğitim ve öğretim hizmeti vermekteyiz.” Dedi.

Üniversite olarak temel gayelerinin 8 ayrı yerleşkede eğitim-öğretim gören bütün öğrenci ve personeline aynı kalitede sosyal, kültürel ve sportif hizmet verebilmek olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, “Suluova Meslek Yüksekokulu 2010 yılında kuruldu ve kurulduğu günden bu güne gerek öğrenci sayısı gerek personel sayısı gerekse de fiziksel imkânlar açısından sürekli gelişiyor. Suluova MYO’da ağaçlandırma çalışmasının yanı sıra öğrencilerimizin rahatlıkla spor yapabilecekleri içerisinde bir Halı Saha ve bu sahadan bağımsız olarak basketbol, voleybol, tenis kortu olarak kullanılabilecek ikinci bir Çok Amaçlı Saha daha yapıyoruz. Öğrencilerimize ve personelimize şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.