DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Suluova Takımlarından Milli Duyarlılık.

Suluova Takımlarından Milli Duyarlılık.
REKLAM ALANI
02.03.2020
772
A+
A-

Suluova Takımlarından Milli Duyarlılık.

-Amasya 1. Amatör Kümede Suluovamızı temsil eden Suluova Belediyespor ile Suluova Sebat Spor takımlarımız, bugün oynadıkları maçlara, rakip takım oyuncularıyla birlikte kol kola ellerindeki Türk Bayrağı ve “Milletimizin Başımız Sağ Olsun” yazılı pankartlarla çıktılar.

Önemli bir duyarlılık örneği gösteren Belediyespor ile Sebatspor takımlarımız, rakip takımlar Merzifon Gençlerbirliği ile Yeni Taşova Spor oyuncuları ile birlikte ellerindeki Türk Bayrağı ile her an göreve hazır olduklarını ifade ederek Mehmetçiğe selam yollayıp “dosta güven, düşmana korku” verdi.

Suriye’nin İdlib bölgesinde rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan 34 askerimize minnet duygularını ifade eden takımlarımız, şehitlere Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar temennisinde bulundular.

Sporun dostluk ve kardeşlik duyguları çerçevesinde yürüttükleri sportif faaliyetten daha çok akıllarının Kahraman Mehmetçiğin İdlip bölgesindeki mücadelesinde olduğunu ifade eden Suluova Belediyespor Antrenörü Serdar Karaca, “Şehitlerimize ve gazilerimize minnet duygularımızı ifade ediyoruz. Şayet biz burada huzur ve güven içinde yaşayarak bu tür faaliyetlerde bulunabiliyorsak bunu kahraman Mehmetçiğimize borçluyuz. Sporcularımızla birlikte Mehmetçiğimizin yanında ve emrindeyiz her daim…Milli birlik ve beraberliğimizi göstermemiz gereken bir dönemden geçerken cephe gerisindeki bizler vatandaşlık görevimizi en iyi şekilde yaparak ve dua ederek ordumuza destek verebiliriz. Kahraman Türk Ordumuzu Allah muzaffer eylesin” dedi.

Kahraman Türk Ordusunun duacısı olduklarını belirten Suluova Sebatspor Antrenörü Mahmut Kalık ise, “İdlip’ deki hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet ailelerine ve Türk milletine baş sağlığı ve de sabırlar diliyorum. Gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Vatan uğruna canlarını veren aziz şehitlerimiz ile gazilerimize de minnet duygularımızı ifade ediyoruz. Bizler amatör spor camiasındaki takımlar olarak askerimizin yanındayız. Destek ve dualarımızla kahraman ordumuz üstün gayretiyle bu zorlukların üstesinden geleceğine olan inancımız tamdır. Türk milleti olarak bu zor günleri de birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağımızdan eminiz. Allah askerimizin ayağına taş değdirmesin, ordumuzu Muzaffer eylesin” diye kaydetti.

Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Çolak ile Sebatspor Kulüp Başkanı Hüsamettin Bayraktar ise yaptıkları ortak açıklamada, “kahraman ordumuz mücadele ederken millet olarak bizlerin yapabileceği en anlamlı şey tek ses, tek yürek olmak. Şanlı ordumuza tam desteğimizi sunup dualar etmektir. Vatanımız asla bölünmeyecek, Türk Bayrağımız asla inmeyecek, ezanımız asla dinmeyecek. Allah ordumuzu muzaffer eylesin.”

Her iki maçta centilmenlik ve dostluk çerçevesinde tamamlanırken Suluova Sentetik Çim Sahada oynanan müsabakada Suluova Sebatspor, Merzifon Gençlerbirliğispor’u 2-1 yendi, Taşova Şehir Standında oynanan maçta ise Suluova Belediyespor, Yeni Taşova Spor’u 4-3 yendi.

Tüm Şehitlere saygı duruşu ile başlayan ve oldukça zevkli geçen maç için tribünlerde yerini alıp ellerindeki Türk Bayrağı ile Mehmetçiğe destek veren seyircilerimiz ise bu duyarlılıkları için takım ve sporcularımızı alkışladı.

Kaynak: AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.