DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Suluova TSO Heyeti, 41. Yapı Fuarı Turkeybuild’e Katıldı.

Suluova TSO Heyeti, 41. Yapı Fuarı Turkeybuild’e Katıldı.
REKLAM ALANI
24.05.2018
939
A+
A-

Suluova TSO Heyeti, 41. Yapı Fuarı Turkeybuild’e Katıldı.

-İnşaat sektöründeki üyeleri ve işverenlerden oluşan 30 kişilik Suluova Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) heyeti, İstanbul’daki Yapı Fuarı Turkeybuild’de katıldı.

Bu yıl 41.’si gerçekleştirilen inşaat malzemeleri ve teknolojileri fuarı, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ile Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri ve Balkanlar’ı kapsayan geniş bir bölgedeki en büyük organizasyon. Dünyada ise 5 büyük yapı fuarından biri….

TSO Heyeti’nin inceleme gezisinde bulunduğu 41. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde dünyanın dört bir tarafından gelen misafirleri ağırlıyor. Suluova Ticaret ve Sanayi Odası’nın 30 kişilik fuar grubunda, inşaat sektöründeki işverenleri ve ustalarda bulunuyordu.
TSO’nın en kalabalık meslek gruplarından olan inşaat, yapı, mimar iş gezisi, sektörün yeniliklerinin takip edilip ticari faaliyetlere kazandırılması açısından büyük önem taşıyor.

Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından 90’ın üzerinde ünlü mimar, endüstri uzmanı ile liderleri aynı çatı altında toplayan organizasyon, Türkiye’nin ilk ihtisas fuarı. 1.000’e Yakın firmanın, yeni ve yenilikçi hizmetleri ile ürünlerini, 90.000’i aşkın ziyaretçisiyle buluşturuyor. Fuarda ayrıca, her yıl olduğu gibi bu yıl da T.C. Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde, 50 ülkeden 150 satın alma yetkilisini katılımcılarla bir araya getiren Yurtdışı Alım Heyetleri İkili İş Görüşmeleri var.

TSO BAŞKANI AKSU: “ÜYELERİMİZİ, YENİLİKLERLE BULUŞTURUYORUZ”
Suluova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Turgut AKSU, emeğin ve ürünün kazanca dönüşmesi için her fırsatı değerlendirdiklerini, fuarların da bu anlamda önemli bir imkân sağladığını söyledi. Son 2 yılda Odamız üyelerini yurtiçi ve yurt dışındaki fuarlara götürerek, rakipleriyle rekabet edebilir şekilde kendilerini donatabilecekleri bilgi ve fırsatı yakalamalarına yardımcı olmaya çalıştıklarını belirtti.

Başkan Aksu, “Üyelerimiz arasında, sektöründe öncü kuruluşlar da var bu anlamda fuarda stantta açan Mim Mermer Sana Tic A.Ş şirket yetkilisi sn Selami ÇOBAN ‘nı fuarda açmış oldukları stantta ziyaret ettik.Biz Oda olarak İstiyoruz ki; hangi çapta olursa olsunlar her zaman ve her koşulda diğer ülke ve şehirlerdeki rakipleriyle rekabet edebilecek durumdaki konumlarını korusunlar. Onların bu sayede kaydedeceği aşama, hem sektörlerini hem de yan iş kollarını daha iyi duruma getirecektir. Yeniliği ve değişimi takip edemezseniz, geride kalırsınız! Biz de fırsat buldukça, işte bu handikabı ortadan kaldırmak için iş ve zamanları uygun olan üyelerimizin bu tür organizasyonlara katılmasına öncülük ediyoruz” dedi.

Kaynak: AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.