DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

SULUOVA YENİ HABER GAZETESİ 18 YAŞINDA ‘

SULUOVA YENİ HABER GAZETESİ 18 YAŞINDA ‘
REKLAM ALANI
08.09.2018
1.314
A+
A-

SULUOVA YENİ HABER GAZETESİ 18 YAŞINDA '

-Suluova Yeni Haber Gazetesi; Kurban Bayramı, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla 3 Bayramı bir arada kutluyor.

Suluova’da 18 yıl önce 30 Ağustos 2000 yılında yayın hayatına başlayan Suluova Yeni Haber Gazetesi bugün 18. yayın yılını tamamlayarak 19. yayın yılına “merhaba” dedi.

23 Ağustos 2000 Yılında kurulan ve 30 Ağustos 2000 tarihinde ilk gazete yayınına başlayan, ilçemizde meydana gelen gelişmeler hakkında tarafsız bir şekilde ilçe halkımızı ve kamuoyunu bilgilendiren Suluova Yeni Haber Gazetesi ve İnternet Haberciliği yayın hayatının 18.inci yılını kutluyor.

-“Suluova Yeni Haber Gazetesi olarak ilçemizde yaşanan gelişmeler hakkında vatandaşlarımızı doğru bilgilendirmek adına özverili çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyen Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Cengiz Karadağ, “Türk tarihi için çok anlamlı bir gün olan 30 Ağustos Zafer Bayramında ilk yayın hayatına başlamış olmanın ayrı bir sevinç ve mutluluğunu da aynı anda yaşamanın sevinci içerisindeyiz” dedi.

Cengiz Karadağ yaptığı açıklamasında şunları kaydetti: “İlçe halkımızın ve yöneticilerimizin gazetemize olan teveccühünden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Dilek Ofset Matbaası ve Yeni Haber Gazetesi olarak, İlçe basını noktasında büyük bir sorumluluğu ve hizmeti başarıyla yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Basın sektörü zahmetli, titiz ve özverili çalışmalar gerektiren bir alandır. Gazete ve İnternet aracılığıyla bölgemizdeki gelişmeleri haberleştirirken aynı zamanda ilçedeki olaylara tanıklık edip kayıt altına alarak yarınlara aktarılmasını sağlamaktayız. Tüm bu çalışmalarımızda destek ve katkıları dolayısıyla ilçemiz kurum, kuruluş ve halkına şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

18 Yıllık yayın hayatını geride bırakarak önemli bir başarıya imza atan Suluova Yeni Haber Gazetesinin, tarafsız ve ilkeli yayınları ile herkesin ve her kesimin merak ve ilgiyle takip ettiği bir gazete olduğunu belirten Cengiz Karadağ, aynı zamanda sürekli güncellenen internet sitesi ve facebook sayfası ile ilçemizdeki gelişmeleri anlık yayınları ile halkımıza aktaran Suluova Yeni Haber Gazetesinin ilçe halkının sesi, gözü ve kulağı olmaya siz değerli okurlarımızın desteği ile büyümeye devam edeceğini söyleyerek; “30 Ağustos tarihi bizim için hep “çifte bayram” anlamı taşımıştır. Türk Milleti’nin Büyük Zaferi ile aynı günde, 30 Ağustos 2000 yılında yayın hayatına başlayan Gazetemiz, Suluova Yeni Haber Gazetesi’nin 18. Kuruluş yıldönümünü kutluyoruz bugün. Suluova Yeni Haber Gazetesi ailesi olarak mutluyuz” dedi.

Cengiz Karadağ; “kurulduğu günden beri ilçemizin güncel ve güvenilir tek haber kaynağı olarak ilçemizin sosyal, kültürel, ekonomi, siyasi ve sportif “tanığı” olan Suluova Yeni Haber Gazetesi, bölgemizin gelişimine katkısı olan pek çok hizmetinde destekçisi olmuştur. Suluova Yeni Haber Gazetesi’ni yayınlamanın yanında bu hizmetlere olan katkılarda bizler için ayrı bir övünç kaynağıdır. Her geçen gün kendini yenileyerek geliştiren ve çağın teknolojik gerekleri doğrultusunda yayın hayatına halkımızın desteği ile devam eden Suluova Yeni Haber Gazetesi, dün olduğu gibi bugünde ilkeleri doğrultusunda yoluna devam etmektedir.”

Cengiz Karadağ; "Bu vesile ile mübarek Kurban Bayramı’nızı ve 30 Ağustos Zafer Bayramınızı da en samimi duygularımızla kutlar huzur içerisinde nice bayramlar kutlamayı Yüce Allah’tan niyaz eder Saygı ve Sevgiler sunarız."

Kaynak: AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.