DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Suluova’da 10.200 öğrenci karne aldı.

Suluova’da 10.200 öğrenci karne aldı.
REKLAM ALANI
08.06.2018
1.105
A+
A-

Suluova’da 10.200 öğrenci karne aldı.

-Suluova’da 10.200 öğrenci karne alarak tatile girerken, 625 öğrenci ise ilk defa karne almanın sevincini yaşadı.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Suluova Mihri Hatun Anaokulunda bir tören gerçekleştirildi. Okul bahçesinde yapılan karne töreni saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Mihri Hatun Anaokulu bahçesinde yapılan törende tüm öğrencilere hayırlı tatiller temennilerinde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, eğitim-öğretim döneminin sorunsuz tamamlandığını söyledi.

Alınan karnelerin öğrencilerin bir yıl boyunca okul yaşantılarında gösterdikleri performansın değerlendirilmesi olduğunu söyleyen Ahmet Davu, İlçe genelinde 41 okulda toplam 10 bin 200 öğrencinin karne aldığını, 625 öğrencinin ise ilk defa karne almanın sevincini yaşadıklarını belirterek;
“Eğitim ve öğretimin en önemli amacı aleminde gözbebeği olan insana yani çocuklarımıza layık olduğu değeri kazandırma çabasıdır. Biz öğretmenlerin tek hedefi özünüzde var olan güzellikleri ortaya çıkaracak bilgiyi ve ahlak esaslarını öğrencilerimize aşılamaktır. Öğrencilerimize daha güzel bir eğitim ortamı hazırlamak için gayret gösteriyoruz. Bugün ilçemizde olduğu gibi ülkemizin dört bir yanında öğrencilerimiz karnelerini alacak olmanın heyecanı içerisindeler. Bizlerde Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bir eğitim-öğretim yılını daha gerçekleştirilen birçok proje ve etkinlik ile güzel bir şekilde geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Okul öncesi eğitim çocuklarımızın hayata hazırlanmasında çok önemli bir başlangıç noktasıdır. Çocuklarımızı öz güvenleri gelişmiş, paylaşımcı, sosyal, kendilerini çok iyi ifade edebilen bireyler olarak topluma kazandırma çabasındayız. Yetişkinler olarak işlerimiz bizim için ne derece önemliyse oyun da çocuklarımızın hayatında o kadar önemli bir yere sahiptir. Yaz tatilinde, sene içinde olduğu gibi onların eğitimini oyunla desteklemeli ve zamanlarını kaliteli geçirmelerine yardımcı olmalıyız. Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Başarının mimarı; öğrencilerin yetişmesinde emeklerini esirgemeyen fedakâr öğretmenler ile yıl boyunca çocuklarına destek olan velilerdir. Ülkelerin gücü iyi nitelikli yetişmiş insan gücünden gelir. Şu anda sizlerin ellerinde şekillenen sadece bu yavrularımız değil, aynı zamanda Türkiye’nin geleceğidir. Her bir öğretmen arkadaşımızın bu şuurla hareket ettiğini, buna göre çalıştığını biliyorum. Elinizdeki cevheri gerektiği gibi işleyerek verdiğiniz emeklerin asla boşa gitmeyeceğini unutmayınız. Yıl boyunca başarılı olmak için çaba gösteren tüm öğrencilerimize, öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için çalışan değerli öğretmen arkadaşlarıma ve idarecilerimize teşekkür ediyor; yaklaşan Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum” diye konuştu.

Daha sonra Mihri Hatun Anaokulu öğrencileri “Kudüs” konulu güzel ve anlamlı bir gösteri sunarak çeşitli şiirler okudu.

Ardından yapılan karne töreninde, Kaymakam Dr. Vural Karagül ile Belediye Başkanı Fatih Üçok ve protokol üyeleri, büyük bir heyecan yaşayan öğrencilerin karne heyecanını paylaşarak karne ve belgeleri ile çeşitli hediyeler verip tebrik ederek hayırlı tatiller dilediler.

Program Kaymakam Vural Karagül, Belediye Başkanı Fatih Üçok, İlçe Emniyet Müdürü Murat Oflaz, Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Cenk Alper Göksu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, Okul Müdürü Fatih Güven, kurum, kuruluş temsilcileri, öğretmen, öğrenciler ile veliler katıldı.

Kaynak: AA-suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.