DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Suluova’da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı.

Suluova’da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı.
REKLAM ALANI
15.11.2017
841
A+
A-

Suluova’da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı.

-29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94. yıldönümü kutlamaları kapsamında Suluova'da yapılan ilk tören Hükümet Konağı önünde düzenlendi.

Burada ki törende, İlçe Kaymakamı Dr. Vural Karagül ile Belediye Başkanı Fatih Üçok, Atatürk anıtına çelenk sundu.

Ardından ise saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Suluova’da yapılan kutlamaların ilki, Kaymakamı Dr. Vural Karagül ve Belediye Başkanı Fatih Üçok’un kurum ve kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar ile öğrencilerin bayramlarını kutlayarak tebrik etmesi ile son buldu.

Cumhuriyet Bayramının 94. Yıldönümü kapsamında yapılan kutlamaların ikincisi ise 29 Ekim Pazar günü saat:09.30’da Kaymakamlık makamında İlçe Kaymakamı Dr. Vural Karagül’ün tebrikleri kabulü ile başlayacak.

Ardından ise saat:10.00’da Mahmut Demir Spor salonunda kutlama kapsamında törenler düzenlenecek.

Celenk programı törene, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cenk Alper Göksu, Emniyet Müdürü Murat Oflaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, kurum, kuruluş temsilcileri ile vatandaş ve öğrenciler katıldı.

Kaynak:AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.