DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Suluova’da, Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı.

Suluova’da, Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı.
REKLAM ALANI
10.04.2019
756
A+
A-

Suluova’da, Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı.

-Suluova’da, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174. Yıldönümü dolayısıyla kutlama programları düzenlendi.

Kuruluş Yıl Dönümü kapsamında bir dizi ziyaret ve etkinlikler tertip eden İlçe Emniyet Müdürlüğümüz düzenlediği bir programla da Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıl Dönümü ve 10 Nisan Polis Gününü kutladı.

Suluova Hükümet konağı önünde düzenlenen ilk programda Atatürk anıtına İlçe Emniyet Müdür Vekili Engin Erkul ve iki Polis memuru tarafından kurum çelenginin sunulmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Ardından İlçe Emniyet Müdür Vekili Engin Erkul beraberindeki emniyet mensupları ile birlikte Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz’ı ziyaret ederek çiçek takdim edip günün önemine ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

Kutlamaların ikincisi ise İlçe Emniyet Müdürlüğümüz bahçesinde gerçekleştirildi.

Burada yapılan kutlama programına katılanlara “hoş geldiniz” diyerek tebrikleri kabul eden İlçe Emniyet Müdür Vekili Engin Erkul, Türk Polis Teşkilatının şan ve şerefle dolu 173 yılı geride bırakıp 174. yılına girerken sadece Türkiye’de değil dünyadaki birçok ülkede saygın bir şekilde yerini almış olmanın haklı gururunu yaşadığını belirterek; “vatan ve görev uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden teşkilat mensuplarımızı rahmetle, gazi ve emeklilerimizi minnetle anarken, tüm teşkilat mensuplarımıza aileleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diler, saygılar sunarım” dedi.

Programa katılarak İlçe Emniyet Müdür Vekili Engin Erkul ve tüm emniyet mensuplarını tebrik edip görevlerinde başarılar dileyen Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz ise, Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması gibi birçok hayati görevi mesai mefhumu gözetmeksizin üstlenmiş olan Emniyet Teşkilatının 174. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Haftasını kutladı ve yürüttükleri başarılı görevleri dolayısıyla da teşekkür etti.

İlçenin huzur ve refahının sağlanmasında gayret ve katkıları için İlçe Emniyet Müdür Vekili Engin Erkul ve tüm personellerine teşekkür eden Belediye Başkanı Fatih Üçok ise, Türk polisinin 174 yıllık onurlu tarihi içinde vatanının birlik ve bölünmez bütünlüğünü, halkının huzur ve güvenliğini, devletin bekasını kanı ve canı pahasına koruduğunu söyledi.

Programa katılanlara İlçe Emniyet Müdürlüğümüz tarafından çeşitli ikramlar verildi.

Çok sayıda ziyaretçinin katıldığı Programa, ayrıca Jandarma Komutanı Üsteğmen Halit Haşimioğlu, MYO Müdürü Dr. Öğr. Ü. Murat Karavin, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, Amasya şeker Fabrikası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saatcı, Suluova Yeni Haber Gazetesi ve Dilek Matbaası Sahibi Cengiz Karadağ, çeşitli kurum, kuruluş temsilcileri, iş adamları ile vatandaşlar ve emniyet mensupları katıldı.

Kaynak: AA-suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.