DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

SULUOVALI LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN DUYGULANDIRAN DAVRANIŞ

SULUOVALI LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN DUYGULANDIRAN DAVRANIŞ
REKLAM ALANI
20.04.2024
271
A+
A-

SULUOVALI LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN DUYGULANDIRAN DAVRANIŞ

-Suluova Şehit Muharrem Saygün Anadolu Lisesi, sosyal sorumluk projesi kapsamında “14 Nisan-20 Nisan Şehitler Haftası” dolayısıyla Suluova Şehitliğini ziyaret etti.

Okul Müdürü Ensar Yalman ve 10. Sınıf öğrencileri, yaptıkları ziyarette şehitliğin genel temizlik ve bakımı yaptı. Kur’an-ı Kerim ve Yasin-i Şerif okuyarak dualar edip şehitlerimize minnet duygularını ifade etti. 

Şehitler Haftası dolayısıyla okulun “İslam Kültür ve Medeniyeti” dersi kapsamında etkinliği gerçekleştirdiklerini belirten Okul Müdürü Ensar Yalman; “öğrencilerimize milli ve manevi duyguları aşılayabilmek, bizlere bu güzel vatanımızı canları pahasına miras bırakan şehitlerimize vefa ve minnet duygularımızı ifade edebilmek ve emanetlerine sahip çıktığımızı gösterebilmek için bu çalışmayı gerçekleştirdik. Vatanımızın bağımsızlığı ve milletimizin refah ve huzuru için canlarını veren tüm şehirlerimiz ile vefat eden tüm gazilerimize minnet ve saygıyla yad ediyoruz.” Dedi.

Ellerindeki temizlik malzemeleriyle şehitliğe giden okul öğrencileri şehitlik ile tüm şehit mezarlarının tek tek temizlik ve bakımını yaparak suladı. Şehitlerin mezarı başında Kur’an-ı Kerim ve Yasin-i Şerif okuyarak dualar etti.  Kaynak:Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.