DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Vali Dr. Osman Varol, Suluova Kozlu Gıda da incelemelerde bulundu.

Vali Dr. Osman Varol, Suluova Kozlu Gıda da incelemelerde bulundu.
REKLAM ALANI
16.11.2017
1.740
A+
A-

Vali Dr. Osman Varol, Suluova Kozlu Gıda da incelemelerde bulundu.

-Suluova’ya gelen Amasya Valisi Dr. Osman Varol, ilçemizde faaliyet gösteren Kozlu A.Ş. Gıda ve İmalat Tesislerini ziyaret etti.

Suluova Kaymakamı Vural Karagül, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cenk Alper Göksu, Emniyet Müdürü Murat Oflaz, Kozlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kozlu ve fabrika yetkilileri tarafından karşılanan Amasya Valisi Dr. Osman Varol, Fabrikada incelemelerde bulundu.

Kozlu A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kozlu’dan faaliyetleri hakkında bilgiler alan Amasya Valisi Dr. Osman Varol, Suluova’nın Türkiye’nin önemli bir hayvancılık potansiyeline sahip bölgelerden biri olduğunu söyledi.

Amasya Şeker Fabrikası ile birlikte Kozlu A.Ş. Gıda ve İmalat Tesislerinin bölgenin en önemli sanayi kuruluşları olduğunu ifade eden Amasya Valisi Dr. Osman Varol, “Suluova ilçemizdeki Tarım ve hayvancılık sektörlerinde hizmet veren fabrikalar, ülkemiz ve ilimiz ekonomisi ve de istihdamına önemli katkı sağlamaktadır. Bu katkıların daha da artması için çalışmalar yürütüyoruz. Ayrıca Kozlu A.Ş. tesisleri ülkemizin önemli bir kısmının un, yem, yumurta ihtiyacını karşılamakta olup aynı zamanda dış ülkelere de ihracat yapmakta ve bölgemiz istihdamına büyük oranda destek vermekte ve katkı sağlamaktadır. Bu başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Bir aile şirketi olduklarını ve bu disiplinle çalışmalarını yürüttüklerini belirten Kozlu A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kozlu, ülkenin ve bölgenin istihdam ve ekonomisine katkı sağlamak adına faaliyet gösterdiklerini söyleyerek ziyaret dolayısıyla Vali Dr. Osman Varol’a teşekkür etti.

Vali Varol, daha sonra Kaymakam Dr. Vural Karagül ve Kozlu A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kozlu’dan çalışmaları hakkında bilgiler alıp çeşitli konularda görüş alış verişinde bulundu.

Kaynak: AA-suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.