DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Vali Osman Varol, Suluova’da ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Vali Osman Varol, Suluova’da ziyaret ve incelemelerde bulundu.
REKLAM ALANI
28.08.2017
1.283
A+
A-

Vali Osman Varol, Suluova’da ziyaret ve incelemelerde bulundu.

-Amasya Valisi Dr. Osman Varol, Suluova’ya gelerek çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İlçe Kaymakamı Dr. Vural Karagül ve protokol mensupları tarafından karşılanan Vali Osman Varol, ziyaretiyle ilgili AA/Yeni Haber Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamada, başta İlçe Kaymakam ve Belediye Başkanlığı olmak üzere Suluova’da ki çeşitli kurum, kuruluş ve işletmeleri ziyaret ederek faaliyetleri ve ilçe hakkında bilgiler aldığını söyledi.

Amasya ve ilçelerini tanımak ve yürütülen faaliyetleri yerinde görmek adına ziyaretlerini gerçekleştirdiğini belirterek ziyaretler ve incelemeleri hakkında bilgiler veren Vali Dr. Osman Varol, “Göreve başlamamın ardından geçen yoğun bir periyottan sonra resmi olarak ikinci ilçe ziyaretlerime devam ediyorum. Bugün bu ziyaret kapsamında Kaymakamlığımızdan başlayarak, çeşitli kurum ve kuruluş, organize sanayi bölgesindeki işletmeleri ve iş adamlarımıza ziyaretler gerçekleştirdik. İlçe ziyaretlerimize Merzifon’dan başladık. Suluova ikinci büyük ilçemiz. Belirli bir ekonomik, ticari ve tarımsal kapasitesi olan, Türkiye’de Amasya vilayetimiz gibi aynı şekilde bilinirliği ve ismi geçtiğinde insanların bir aşinalığı olduğu bir ilçemiz. Ayrıca coğrafi olarak önemli bir kavşak noktasında yer alan, üretim anlamında ekonomik kapasitesi olan önemli bir ilçemiz. Bu ilçemize hep beraber en güzel hizmeti yapma gayreti içerisinde olacağız. Ben bu vesileyle ilçemiz için gayret eden tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum” diye kaydetti.

Daha sonra Vali Dr. Osman Varol, sırasıyla Belediye Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası, Kırmızı Et Üreticileri Birliği, Amasya Şeker Fabrikası, Şehit Metehan Atmaca’nın ailesi ile 2 adet Organize Sanayi Bölgesi ve EKUR Et Entegre Tesislerini ziyaret ederek yetkililerden bilgiler alıp incelemelerde bulundu.

Öğle saatlerinde geldiği Suluova’da akşam saatlerine kadar ziyaret ve incelemelerde bulunan Vali Dr. Osman Varol’un ziyaretlerde ayrıca, Kaymakam Dr. Vural Karagül, Belediye Başkan Vekili İzzet Balcı, Emniyet Müdürü Murat Oflaz, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cenk Alper Göksu’da yer aldı.

Kaynak : AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.