DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

Vali Salih Işık, Suluova Kaymakamı Dr. Vural Karagül’ü ziyaret Etti.

Vali Salih Işık, Suluova Kaymakamı Dr. Vural Karagül’ü ziyaret Etti.
REKLAM ALANI
22.02.2017
1.636
A+
A-

Vali Salih Işık, Suluova Kaymakamı Dr. Vural Karagül’ü ziyaret Etti.

-Amasya Valisi Salih Işık, Suluova Kaymakamlığı görevine yeni başlayan Dr. Vural Karagül’ü ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Valimiz Salih Işık’ı ilçe protokolümüz ile birlikte karşılayan İlçe Kaymakamımız Dr. Vural Karagül, yürütülen çalışmalar ve kamu hizmetleri hakkında genel bilgiler verdi.

Suluova ilçesinin önemli potansiyele sahip bir bölge olduğunu belirten Valimiz Salih Işık, ilçedeki görevine 6 Şubat 2017 Pazartesi tarihi itibari ile başlayan Kaymakam Dr. Karagül’ün önemli ve başarılı hizmetlere imza atacağına inandığını, çalışmalarında da kendisine daima destek olacaklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek iyi niyet temennileri için Vali Işık'a teşekkür eden İlçe Kaymakamımız Dr. Vural Karagül ise, kısa sürede alıştığı Suluova halkının sıcakkanlı olduğunu, gelişmeye ve kalkınmaya başlayan ilçenin daha fazla yatırım ve hizmetler alması için en iyi şekilde hizmet edeceğini söyledi.

Ziyarette Valimiz Salih Işık, Kaymakamımız Dr. Karagül ve diğer ilçe protokolü ile çeşitli konularda görüş alış verişinde bulundu.

Ziyarette ayrıca, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Suluova İlçe Emniyet Müdürü Murat Oflaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, Suluova Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Balçı-Mahmut Aslan, AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, AK Parti Suluova İlçe Başkanı Muhammed Biçer, çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı

Kaynak: AA-Suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.