DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ 6 ÖĞRETİM ÜYESİ ALACAK

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ 6 ÖĞRETİM ÜYESİ ALACAK
REKLAM ALANI
10.01.2023
324
A+
A-

Yaşar Üniversitesi Rektörlüğünden:
ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI
Üniversitemiz ilgili Birimlerine 2547 sayılı Kanun ile bu Kanuna dayanılarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nca 12.06.2018 tarih ve 30449 sayılı Resmi Gazete’de
yayımlanan “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği”, Üniversitemiz resmi erişim sayfasında yayımlanan “Akademik Kadrolara Atama ve Yükseltmeler Hakkında Yönerge”de belirtilen kıstasları yerine getirmiş olmak kaydıyla ilgili alanlarda uzmanlaşmış öğretim üyeleri alınacaktır.

Başvuru Şartları:

*657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

*Bir adet başvuru dilekçesi, son altı ay içinde çekilmiş üç adet biyometrik fotoğraf, onaylı nüfus cüzdanı sureti, adli sicil ve arşiv kaydı sorgulaması sonuç belgesi (e-Devlet üzerinden “Resmi Kuruma Hitaben” alınacak barkodlu belge), Doçentlik ve Doktora belgelerinin resmi onaylı örnekleri ile diğer öğrenim belgeleri (belgelerin asılları ile fotokopilerinin getirilmesi gerekmektedir), YÖK formatlı güncel özgeçmiş ve yayın listesi, başlıca araştırma eserleri ile bilimsel çalışma ve yayınları, yayınlarına yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmaları, eğitimöğretim faaliyetlerini, Yabancı dil (İngilizce) sınav sonuç belgeleri (YÖKDİL/YDS ya da ÖSYM tarafından eşdeğer kabul edilen yabancı dil sınavı) içeren PDF formatında hazırlanmış; Profesör kadrosu için beş adet, Doçent kadrosu için dört adet taşınabilir bellek ile Yaşar Üniversitesi Rektörlüğü, İnsan Kaynakları Müdürlüğüne, Doktor Öğretim Üyesi kadrosu için dört adet taşınabilir bellek hazırlanarak Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne başvurulması gerekmektedir. *Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul’ca onaylanmış denkliğinin olması şarttır.

*Adayların Devlet Hizmeti Yükümlülüğü bulunmaması gerekmektedir.

*Eğitim-öğretim dili İngilizce olan Bölüm/Programlara başvuracak adayların “Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Eğitim-Öğretimi ve Yabancı Dille Eğitim-Öğretim
Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik”teki genel şartlar ile bu Yönetmeliğin 8 inci maddesinin yedinci fıkrasının (ç) bendine ilişkin 18.05.2021 tarih ve 31485 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan asgari 85 (seksen beş) puan şartını sağlamaları gerekmektedir. T.C. Yaşar Üniversitesi Senatosu’nun 28.12.2021 tarih ve 445 sayılı toplantı kararı gereği, Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi kadrolarına yapılacak atamalarda, adaylarda yabancı dil (İngilizce) 100 (yüz) tam puan üzerinden asgari 65 (altmış beş) puan almış olmak şartı aranır. *Başvuru süresi bu ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gündür. Başvurular T.C. Yaşar Üniversitesi, İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Üniversite Cad. Ağaçlı Yol No:37-39 PK. 35100 Bornova – İZMİR adresine şahsen veya kargo ile yapılabilir. İnternet üzerinden başvuru kabul edilmez. Kargo ile yapılan başvuruların, son başvuru tarihine kadar üniversitemize ulaşmış olması gerekmektedir. Belirtilen şartları taşımayan, eksik belgeli ve başvuru süresi içinde yapılmayan başvurular ile kargodaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

İdare, gerekli gördüğü takdirde “ilanın” her aşamasını iptal etme hakkına sahiptir.   

Fakülte/
Yüksekokul
BölümKadro
Unvanı
Kadro
Adedi
Uzmanlık Alanı
İnsan ve Toplum Bilimleri FakültesiUluslararası
İlişkiler Bölümü
Prof. Dr.1Doçentlik  derecesini  Avrupa  Birliği  bilim  alanında  almış olmak.   Avrupa   Birliği,   Göç   ve   Gençlik   Politikaları alanlarında eğitim, araştırma ve yayınlar yapmış, tercihen yurt dışı akademik çalışma deneyimine sahip olmak.
İşletme Fakültesiİşletme BölümüProf. Dr.1Doçentlik  derecesini  Pazarlama  bilim  alanında  almış olmak.  Hizmet  Pazarlaması,  Dijital  Pazarlama,  Müşteri Memnuniyeti  alanlarında  eğitim,  araştırma  ve  yayınlar yapmış olmak.
Mimarlık FakültesiMimarlık BölümüDoç. Dr.1Doçentlik derecesini Mimarlık bilim alanında almış olmak. Yapı   Bilgisi,   Sürdürülebilir   Mimarlık,   Akıllı   Cephe Sistemleri   alanlarında   eğitim,   araştırma   ve   yayınlar yapmış olmak.
Meslek YüksekokuluDış Ticaret BölümüDr. Öğr. Üyesi2Doktora  derecesini  İşletme,  Finans  alanlarından  birinde almış olmak. Dış Ticaret ve Finans, E-Ticaret, Pazarlama alanlarında   eğitim,   araştırma   ve   yayınlar   yapmış, yükseköğretim  kurumlarında  ilgili  alanda  ders  verme deneyimi bulunmak.
Mülkiyet Koruma ve Güvenlik BölümüDr. Öğr. Üyesi1Doktora  derecesini  Mekatronik  Mühendisliği  alanında almış olmak. Elektronik, Mekatronik, Yenilenebilir Enerji Sistemleri   alanlarında   eğitim,   araştırma   ve   yayınlar yapmış,  yükseköğretim  kurumlarında  ilgili  alanda  ders verme deneyimi bulunmak.

İlan Bilgileri

  • İlan NumarasıYOK846754
  • ŞehirİZMİR
  • İlan TürüPERSONEL ALIMI
  • Resmî Gazete Yayım Tarihi10.01.2023

Paylaş :

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.