DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

AK Parti İlçe Teşkilatı Vefa Yemeği Verdi.

AK Parti İlçe Teşkilatı Vefa Yemeği Verdi.
REKLAM ALANI
03.03.2019
1.121
A+
A-

AK Parti İlçe Teşkilatı Vefa Yemeği Verdi.

-AK Parti Suluova İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Vefa Yemeğinde, AK Partinin kuruluşundan bugüne kadar hizmet etmiş ve emek vermiş tüm partilileri buluşturdu.

İlçemizin nezih organizasyon mekanlarından Reis Düğün-Organizasyon Salonunda gerçekleşen programa katılanlara ‘hoş geldiniz’ diyerek bir konuşma yapan AK Parti Suluova İlçe Başkanı Muhammet Biçer, “Bugüne kadar AK Partimize hizmet etmiş ve gönül vermiş herkese, Ak davamıza gönül vermiş AK gönüllü kardeşlerimize emek ve de katkıları için teşekkür Ediyorum. Ak Partimiz ve AK Davamız 17 yaşında. Rabbimize hamdolsun ki çalışkan bir belediye başkanımız var, bize düşen görev ise belediye başkanımızın bu güzel çalışmalarını AK Parti ailesi olarak tüm halkımıza iyice anlatmamız ve yine desteklemektir. 31 Mart akşamına kadar durmadan çalışarak bu davayı daha da hak ettiği seviye çıkaracağımıza inanıyorum. Cenabı Allah herkese bu millete hizmet etmeyi nasip etmez, o yüzden bu imkanı ve fırsatı sürdürmek yine sizlerin elinizde, daha çok hizmet etmek için yine gece gündüz çalışacağız” dedi.

Yoğun alkışlar arasında söz alan AK Parti Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Fatih Üçok ise yaptığı konuşmasında, “ne mutlu ki milletin ve hizmetin adamı Reisimiz ile siyaset yapma imkânına sahibiz. Asrın lideri kıymetli genel başkanımızın liderliğinde ve önderliğinde 2002 yılından bugüne kadar ülkemizde ve Suluovamızda da çok güzel hizmetler yapıldı. Türkiye’de değişimi ve dönüşümü AK Parti iktidarı başlattı. Türkiye’nin ve Suluovanın her tarafında AK Parti iktidarının birçok eserini görürsünüz.”

Suluova’da, kuruluşundan bugüne kadar AK Parti’ye hizmet etmiş ve gönül vermiş herkese teşekkür de eden Fatih Üçok, “Belediye ailesi ve AK Parti ailesi olarak 5 yıldır ilçemizde değişim ve dönüşümü gerçekleştirdik. Bu güzel memlekete ve insanlarına hizmet etmek bizim için büyük bir onurdur, onun için yeniden hizmete talip olduk. Şimdi daha çok çalışarak Suluova’ya çok daha büyük hizmetler kazandıracağız. Bunun için de seçim gününe kadar gece gündüz tüm teşkilatlarımız da birlikte çalışacağız” dedi.

2014 Yılında seçilerek göreve başladığında vaat ettiği tüm hizmetleri yerine getirdiğini hatırlatan Başkan Fatih Üçok, “Bunu mutluluğunu yaşıyorum, verdiği ve sözü yerine getiren bir belediye başkan olarak bahtiyarım, şayet yerine getirmeseydim bu aziz milletin karşısına nasıl çıkabilirdim. Önümüzdeki 5 yıllık dönemde de çok daha etkili ve güzel yatırım ve de hizmetleri ilçemize kazandıracağız inşallah. Çünkü ilçemizde yaşayan insanlarımız hizmetin en güzeline layıktır. Biz bu millete efendi olmaya değil, biz bu millete hizmet etmeye ve hizmetkarı olmaya talip olduk, biz bu milletin hizmetkarıyız.”

Suluova’ya 25 yılda yapılmayan hizmetleri son 5 yılda yaparak ilçeye 61 milyonluk büyük yatırım ve hizmetler yaptıklarına dikkat çeken Başkan Fatih Üçok, “Şimdi yeni dönemde en büyük projelerimizden biri gençlerimize iş ve aş imkanları sunmaktır. Bunun için de önümüzdeki dönemde Organize Sanayi Bölgemizin(OSB) 2. Etabını yapacağız, orası faaliyete geçtiğinde açılacak Fabrikalar da 2.500 kişiye iş ve aş verilecek. Daha önce şu anki Organize Sanayi Bölgemizde 7 tane fabrika, 80’de çalışan vardı. Biz göreve geldiğimizden sonra yürüttüğümüz etkili gayret ve girişimler ile bugün itibarıyla OSB’de 27 tane fabrika ve 800 tane de çalışan var. Buradan bir müjde vermek istiyorum, FLO Ayakkabıcılık, Suluova Organize Sanayi Bölgesinde ayakkabı fabrikası kuracak ve tam 1.000 kişiye iş imkanı sağlayacak, ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun. Bunun yanı sıra ülkemizdeki tüm madenleri harekete geçireceğiz ve bu madenlerden yaklaşık 4.000 kişiye iş ve aş imkanı sağlanacak. 2023 Yılında inşallah 50.000 nüfusuna ulaşmayı hedefliyoruz. Birçok sorunları halledilmiş ve büyük yatırımlar yapılmış modern bir Suluova hayalimiz var, bu hayalimize sizler de ortak olun ve bizlere destek verin. 31 Mart’ta sandıkları patlatarak rekor oyla seçilmek istiyoruz. Yeni dönemde yeni bir başarı hikayesi yazmak istiyoruz” diye konuştu.

Amasya ve Suluova’da Cumhur İttifakının olmadığının altını çizen Fatih Üçok, şöyle devam etti: “Şu konuyu özellikle belirtmek ve açıklamak isterim; halk arasında ‘Suluova da Cumhur ittifakı var, ha MHP’ye oy vermişsiniz, ha AK Parti’ye oy vermişsiniz fark etmez’ diye bir söylenti var. Bu asla doğru değildir. Şayet ittifak olsaydı 1 tane ortak aday olurdu, ama görüyorsunuz MHP ve AK Partinin de adayları var ve farklı. Onun için, Ülke genelindeki Cumhur İttifakına ve özüne saygılıyız, ancak Amasya ve Suluova’da Cumhur İttifakı yok. AK Parti’de, MHP’de kendi adaylarını çıkararak seçime katılıyorlar. Her Parti kendi adayı ile seçime katılmaktadır” dedi.

Bugüne kadar AK Parti ve AK davaya hizmet etmiş herkese teşekkür eden AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez ise yaptığı konuşmasında, “Ülkemizde üzerinde oynanan oyunlar bitmedi, bitmeyecektir de. 15 Temmuz sonrası Cumhur İttifakı kapsamında MHP ile AK Parti bir güç birliği yapmıştır. Büyük Birlik Partisi’de buna destek vermektedir, milletin beka meselesi gördüğümüz problemleri çözmek için parlamentoda ve tüm siyasi zeminde omuz omuza yürüyoruz, bunun en büyük savunucusu bizleriz. Buna karşılık terörist seviciler Cumhur ittifakı karşısında çeşitli oyunlar oynuyor. Ne pahasına olursa olsun güneyde kurulmak istenen terör devletine asla müsaade etmeyeceğiz, orada oluşacak bir terör devletinin Türkiye’nin bir 50-60 yılını zehir etmesine müsaade etmeyeceğiz, bunun için Cumhur İttifakı ile kol kola yürüyoruz.”

AK Parti kimsenin tekelinde olmadığını, AK Partide vefa ve hizmet yapmanın var olduğunu belirten Hasan Çilez, “bu milletimize hizmet etmek vardır, bizde fesatlık yok, bizde AK dava vardır, AK davaya hizmet eden herkese bu partide daima yer vardır. Bundan sonra seçim gününe kadar sahada gayretle çalışıp vatandaşımızı kucaklayarak projelerimizi açıklayıp destek isteyeceğiz. İnşallah 31 Mart seçimlerini bazı çevrelerin istediği gibi değil milletin istediği gibi sonuçlanmasını tesis edeceğiz. Fatih Üçok Bey bugüne kadar birçok hizmet yaptı, hizmetlerini takdir ediyoruz. Ama yeni dönemde çok daha büyük hizmetler Suluova’da yapılacaktır. Türkiye’de ve Suluova’da en iyi hizmeti AK Parti kadroları yapar, bizim partimizin genetik kodlarında belediyecilik vardır, belediyeliği en iyi yapacak kadrolarda AK Parti kadrolarıdır. Her seçimde bizlere yüksek destek veren Suluovalı halkımıza çok teşekkür ediyorum. Bu seçimlerde de sandıkları patlatarak en yüksek oyu Amasya Bölgesi’nde yine Suluova vereceğine inanıyorum. 31 Mart akşam inşallah Türkiye’nin ve Türkiye’den Umut olan mazlumların bayramı olsun” dedi.

AK Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil’de bir konuşma yaptı ve Suluova’da AK Partiye hizmet etmiş herkese teşekkür ederek; “Cumhurbaşkanımızın dediği gibi gemiden inip başka bir gemiye binen, başka Parti’de bayrak sallayan arkadaşlar kusura bakmasınlar, onlar hizmet ederken gücü nereden aldıklarını biliyorlardı, ne yazık ki bu gücün kendilerine mahsus olduğunu sanmışlar, onların bir daha bu gemiye binemeyeceklerini özellikle bilmelerini istiyorum. Bizim gayemiz particilik değildir, bizim gayemiz Türkiye’ye ve Suluovalı hemşerilerimize hizmet etmektir. Bize her zaman en güçlü, en yüksek oyu veren Suluovamız 31 Mart’ta da inşallah bizim yüzümüzü yine güldürecektir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından AK Partinin Belediye Başkan Adayı ile İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarının tanıtımı yapıldı. Ardından yeni dönemde yapılacak çalışma, proje, hizmet ve yatırımlar hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Yoğun katılımın yaşandığı Vefa Yemeğine Suluova’da kuruluşundan bugüne kadar AK Parti İlçe Teşkilatlarının çeşitli kademelerinde hizmet etmiş ve AK davaya gönül vermiş partililer katıldı.

Kaynak: AA/suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.