DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

BAKAN BAYRAKTAR, 2024’E ÇALIŞARAK GİREN MADENCİLERİN YENİ YILINI KUTLADI

BAKAN BAYRAKTAR, 2024’E ÇALIŞARAK GİREN MADENCİLERİN YENİ YILINI KUTLADI
REKLAM ALANI
01.01.2024
131
A+
A-

BAKAN BAYRAKTAR, 2024’E ÇALIŞARAK GİREN MADENCİLERİN YENİ YILINI KUTLADI.

-Suluova Yeni Anadolu Madencilik işletmesini ziyaret eden Türkiye Yeni Anadolu Madencilik A.Ş. Genel Müdürü Özkan Nihan, İşletme Müdürü Muhittin Uzuner ile Maden-İş Sendikası Çeltek Şube Başkanı Cemil Güven’den faaliyetleri hakkında bilgiler alıp yeni yıllarını kutladı.

Ardından kıyafetlerini değiştirerek yer altına inen Genel Müdür Özkan Nihan, 2024’e yer altında çalışarak giren gece mesaisindeki madencileri ziyaret etti. Hal ve hatırlarını sorup taleplerini dinlediği madencilerle sohbetlerde bulunarak bugüne kadar verdikleri emekleri için teşekkür edip yeni yıl 2024’de kazasız, belasız ve sağlıklı iş ve sosyal hayat temennilerinde bulundu.

İşçilerle vedalaşarak çıktığı yer üstündeki maden ocağının baca girişinde Genel Müdür Özkan Nihan’a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar cep telefonundan canlı olarak bağlandı.

Bakan Alparslan Bayraktar, Genel Müdür Özkan Nihan ve tüm madencilerin yeni yılını kutlayarak 2024 yılının kazasız, belasız geçmesini temenni etti.

Emekleri için tüm madencilere teşekkür eden Bakan Bayraktar, canlı bağlandığı cep telefonundan madencilere yönelik şu ifadeleri kullandı:

“arkadaşlarımızın hepsine ayrı ayrı selam ediyorum. Madenlerimiz, Memleketimizin enerji verimliğini ortaya koyan bir yerlerdir. İnşallah siz orada kömür üreteceksiniz. Diğer madenlerde madencilerimiz yer altı zenginliklerimizi üretecekler, ekonomiye kazandıracaklar. Hep birlikte inşallah enerjide ülkemizi tam bağımsız hale getirene kadar bu mücadeleye devam edeceğiz. Bizim milli güvenliğimizin ayrılmaz bir parçası enerji güvenliğidir. Oradaki arkadaşların hepsi çok değerli, bu iş için milli bir görev yapıyorlar. İnşallah hepimiz daha güçlü ve büyük Türkiye için daha refah içerisinde milletimiz yaşasın diye bu mücadeleyi sürdürüyoruz, sürdüreceğiz. Ben sizin şahsınızda oradaki bütün değerli arkadaşlarımızı, değerli madenci kardeşlerimi, değerli emekçi kardeşlerimi tebrik ediyorum. Yeni yıllarını kutluyorum. İnşallah sağlıklı, kazasız, belasız, emniyetli bir şekilde çalışarak faaliyetlerimize devam ederiz. Hepimize çok selam ediyorum.” Diye konuştu.

Bakan Bayraktar’a işçilerin selamlarını ileterek canlı bağlantı ve temennileri için teşekkür eden Genel Müdür Özkan Nihan ise; “Sayın bakanım, sağolun. Bizde madenciler olarak yedi gün, 24 saat, 365 gün yer altından yer üstüne Türkiye’nin enerjisine enerji katmaya, Türkiye yüzyılına katkı sunmaya devam edeceğiz. Saygılarımızı arz ediyoruz. hepinizin yeni yılını tebrik ediyoruz, kutluyoruz. Buradaki maden ocağımızdan. Allah’a emanet olun.” Dedi.

Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.