Başkan Üçok, 2018 Yılının En Başarılı Belediye Başkanı Seçildi.

Başkan Üçok, 2018 Yılının En Başarılı Belediye Başkanı Seçildi.
-Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, “Kent Başkan Dergisi” tarafından Türkiye Genelinde yapılan ankette Karadeniz Bölgesi İlçe Kategorisinde en yüksek oyu alarak “2018 Yılının en başarılı Belediye Başkanı” seçildi.
2018 Yılının En Başarılı Belediye Başkanı seçilen Fatih Üçok, Kent Başkan Dergisi’nin “Karadeniz Bölgesi İlçe Kategorisinde” Türkiye genelinde yaptığı ankette, en yüksek oyu aldı ve “2018 Yılının En Başarılı Belediye Başkanı” olarak ilan edildi.
Kent & Başkan Dergisi, Türkiye genelinde aylık yayın yapan belediye haber dergisi olup her yıl yarışmalar düzenliyor. 2018 Yılı dolayısıyla Karadeniz bölgesindeki ilçe belediyeleri kategorisinde bir yarışma yapan Kent & Başkan Dergisi, yapılan online anketlerde ismi en çok oy alan Belediye Başkanları içinde en çok oyu alan Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok’u “Yılın Belediye Başkanı” ödülünü verdi.
Aldığı ödülleri son derece önemsediğini ve Suluova’mızın isminin bu ödüllerde geçmesinden mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Fatih Üçok; “Türkiye’nin dört bir yanından yerel yöneticilerin katıldığı bu platformlarda ilçemizi temsilen bulunmaktan gurur duyuyorum. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma, desteklerini bizden esirgemeyen ve bizlere her zaman güç veren tüm Hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.
Daha öncede Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından 7.si düzenlenen ankette “2017 Yılının En Başarılı Belediye Başkanı” seçilen ve son olarak ta, “Kent Başkan Dergisi” tarafından Türkiye Genelinde yapılan ankette Karadeniz Bölgesi İlçe Kategorisinde en yüksek oyu alarak “2018 Yılının En Başarılı Belediye Başkanı” seçilen Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok’u tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.
Kaynak: AA/suluovayenihabergazetesi/Murat Arslan