DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Amasya °C

EFSANELER LİG ŞAMPİYONLUĞUNU AMASYA FK KAZANDI

EFSANELER LİG ŞAMPİYONLUĞUNU AMASYA FK KAZANDI
REKLAM ALANI
20.02.2024
71
A+
A-

EFSANELER LİG ŞAMPİYONLUĞUNU AMASYA FK KAZANDI.

-2023-2024 Şeref Halı Saha Efsaneler Lig Turnuvası Amasya FK’nın şampiyonluğu ile tamamlandı.

Birbirinden çekişmeli ve zevkli maçların oynandığı ve yaklaşık 2 ay süren Şeref Halı Saha Efsaneler Lig Turnuvası finalinde Tatküpü Fk ile Amasya Fk karşılaştı.

16 Şubat 2024 Saat:21.00’da Şeref Halı Saha tesislerinde Final maçı nefesleri kesti.

Maça hızlı başlayan Amasya Fk henüz 5. Dakikada Süleyman ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. Tekrar başlayan mücadelede Tatküpü Fk geliştirdiği art arda ataklarla gol pozisyonlarına girse de aradığı golü bulamadı ve ilk yarı Amasya Fk’nın 1-0 üstünlüğü ile tamamladı.

Final mücadelesinin ikinci yarısında ise her iki takım da oldukça etkili bir performans ortaya koydu. Büyük bir mücadeleye sahne olan final maçı temposuyla izleyenleri futbola doyurdu.

Karşılıklı atakların yaşandığı maçta Amasya Fk Süleyman ile ikinci golü buldu ve skor 2-0 oldu. Buna karşılık Tatküpü Fk oyuna iyice ağırlığını koymasına rağmen yakaladığı fırsatlardan yararlanamadı. Buna karşılık Amasya Fk’nın golcüsü Süleyman kendisinin ve takımının 3. Golünü atarak hat-trick yaptı ve skor 3-0 oldu.

Normal sürede aradığı gol ve golleri bulamayan Tatküpü Fk ise maçın uzatma dakikalarında Hüseyin Karaca’nın attığı golle skoru 3-1 oldu. Bundan sonraki dakikalarda başka gol olmayınca 2 ay boyunca büyük bir heyecana sahne olan Şeref Halı Saha Efsaneler Lig Turnuva şampiyonluğunu final maçını 3-1 kazanan Amasya Fk elde ederek kupanın sahibi oldu.

Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.